Deluna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben Classic olanı indirdim ve butun patchleri yaptım.Simdi login olurken yeni bir kayıt dıyor ve 14 gunluk trial linkini de veriyor.uye oldum ama birsey gelmedi.mmorpg.com da uye olmustum 14 gunluk trial icin ama o kullanıcı kaydımla da giremedim.bana gıcık kaptılar sanırım :) yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Anarch Online Notum wars icinmi bu trial, benim Subscription Type Anarchy Online 1-month recurring add on ise Notum Wars 1 aylık parayı gecirmediler insallah :) oyunu begenmeyip 1 hafta sonunda iptal edersem parayı cekmicekler degilmi kredi kartımdan bu haliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Valla oyun cok sıkıcı geldi ve 1 gun bile dayanamadan acc yi cancel ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 mmorpg.com dan gördüm bende şu an çekiyrum sonr 10 dosya.. orda mmorpg.com sana activaiton code veriyo onu yazıcan alıcan accountu diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar