Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Viktoria Plzen | 14.03.2013 @22:05 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BlackRose said:

Disappear said:

cakma sampiyonluk, turkiye kupasi, ueafada ceyrek final... korkuyorum her an aykutun kontratini uzattik diyecekler diye.

Fizban style sorayım :p Ne istiyosunuz yahu şu Aykuttan anlamıyorum :D

Hakkaten ben de artık bilmiyorum ne istiyoduk biz bu adamdan?

Buddha said:

...Volkan adam çektikten 5 gun sonra topa atlıyor ...

lol
Volkanın net 4 hatta 5 pozisyonu var ki direk, şans, adamların ayaklarının tornasızlığı vs olmasa alıyodu içeri. Hele hele en son ama eeeen son pozisyon var ya hani ben anlamadım hakem neyin faulünü verdi ama işte orda bile karambolden yiyebilirdik. Bi de rakip kalecinin bir iki pozisyonu (!!) var ki...

Şu maçın sonunda tebrik edilecek takım Plzen, oyuncu da koca götlü Horvath'tır. Adam benle yaşıt nerdeyse, sonuna kadar mücadele etti, süper paslar çıkardı falan.

Ha bu arada bütün ofsayt kararları yanlıştı diyen oldu mu? Galiba 1 tanesi ofsayttı ama gerisi tamamen hatalı karardı.

korkakligi. hayatimda gordugum en yureksiz adam. alex'e kafayi takti, alex yuzunden sistem degistiremiyomus alex ayakbagi oluyormus gibi lanse etti etti ve gondertti. adam gideli kac ay oldu sonuc ne? ayni sistme, alex'in yerine christian oynuyor. 4-4-2 veya farkli sistem denemeye yuregi yok cunku. anca bazi maclarda 20 dakikaligina 30 dakikaligina deniyor o sistemi.

derbilere bakiyorsun fenerbahce basliyo, asiliyo kopariyo, 1 veya 2 gol buluyo sonra hemen yaslan geriye. yani senelerce daum'u elestirdik 1 tane at yat futbolu oynatiyo diye, aykut bunun daha beterini yapiyor. schalke macinda 2-2 iken fatih terim oyuna umut bulutu sokarken biz 1-1de egemeni sokuyoruz sow'u cikartip.

adam o kadar korkak ki en ufak degisiklik yapamiyo takimda. o kadar istedi istedi krasici aldi, tamam adam iyi oynamadi ama su an resmen siktir edilmis gibi duruyo. gecen sene cok kritik maclarda gol atip bizi sampiyonluk yarisinda tutan stoch ayni sekilde. salih'i falan saymiyorum bile.
Mesaj tarihi:
yahu hersey tamam da ayni sistem oynuyoruz demeyin ya, bunu diyenle futbol tartisamiyorum. iki oyuncunun ayni mevkide oynamasi, ayni oyunu oynadigimiz anlamina gelmiyor.

emre de ortasaha, alex de ortasaha, selcuk da ortasaha. e o zaman ucu aynidir, ayni goreve sahiptir diye bir mantik yok.

cristian orta uclunun en ondeki elemani olarak oynuyor. keske salih oynasa, ok lafim yok. ama 4-4-1-1 ile 4-3-3'ün orta 3'undeki ondeki adamin pozisyonlari cakisiyor diye bu taktik ayni degildir.

kaldi ki oynadigimiz taktik klasik 4-3-3 de degil. benim daha once gormedigim degisik bir 4-3-3. 3 forvet 4-5-1'e dogru kaymiyor, insanlarin iddia ettigi gibi sow sol acik oynamiyor, ceza sahasinin icinde oynayan ve surekli yer degistiren 3 forvetimiz var.

galatasarayin 3-4 sene once oynadigi keita'li jo'lu kewell'li dizilis degil yani bu. ya da barca'nin oynadigi dizilis gibi de degil. 3 santrforla oynuyoruz bildiginiz.

guzel bir taktik mi ? eh. ise yariyor mu ? evet. bu adam korkak mi ? oyuncularina guvenmiyor. oyuncu kazanabiliyor mu ? inat etti mi hayir, aksi takdirde evet. kimi mallarin abarttigi kadar iyi mi ? elbette ki hayir. kimilerinin abarttigi kadar kotu mu ? ona da hayir.

dis sen de maci gotunle izlemissin. sow cikti cunku cok kesilmisti, cikmasin da garip birsey yoktu. mehmet topuz girdi oyuna, kuyt ortaya gecti topuz saga. topuz girdikten sonra 2 gol pozisyonuna girdik, sow'da o guc kalmamisti kuyt hala gucluydu o dakikada. egemen sadece zaman gecirmek icin 90+2'de oyuna girdi. egemen girerken kenarda oturanlar: krasiç, semih, hasan. krasiç'in fiziği diye birşey sözkonusu değil, top alamaz dahi. semihin öldüğünü webosuzluktan anladık geçen lig maçında. hasan ali'yi oyuna alsan nereye koyacaksın ?
Mesaj tarihi:
Bala göte geçtik, aman bi gol daha yemeyek dualarıyla maç izledik Aykut sayesinde, tabii Bekiride anmak gerek.
Salih girmeseydi elenirdik bile, Volkanı bi zahmet dinlendirsinler yada ameliyat etsinler, şuan zarar veriyor takıma.
  • Yeni Oluştur...