kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mobil ağlardan otomatik yapınca sadece Edge çalışıyor. Yalnızca WCDMA yapınca üstte ünlem çıkıyor, hata veriyor "Servis yok Seçili ağ(Avea) mevcut değil" yazıyor. H+,3g falan kullanamıyorum yani sürekli Edge hızında bağlanıyorum var mı sebebini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kapsama yoktur, nerdesin ki? hattı çıkarıp başka telefonda deneme imkanın var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 şimdi bu bahsettiğim arkadaşın telefonu zaten. bende de s3 var. hatları çıkarıp denedik yine farketmedi. benim telefon 3g ile bağlanıyor sürekli onunki edge ile.(aynı yerde) zaten şu ana kadar hiçbir zaman 3g ile bağlanamamış dışarda falan da. neyse şimdi müşteri hizmetlerini arıyoruz belki hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hattandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 aynen ya benim hattımı denemiştik olmamıştı ama tekrar denedik bu sefer avea falan seçtik bişeyler yaptık oldu. simkartla alakalıymış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar