Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni dinlemeyen insan!..


xarion

Öne çıkan mesajlar

öğrenim hayatımın başından beri sorunlarla karşılaşıyorum bunlardan bazıları o kadar da büyük olmasada bazıları hayatımı etkiliyecek derecede içten yaraladı beni.. en çok etkileyeni de. lise 1 de resmen kimvurduya gitmem oldu biyoloji öğretmeni ile aram açıldı lise 2 de fen e geçmem engellendi kendi etkilerimde var bunda ama dedim ya öğrenim hayatımda sorunlarla karşılaşıyorum.. neyse lise 3 ün başlında fm ye geçtim lise 2 de 1 sene yattıktan sonra lise 1 deki herşeyi unutmuştum.. ayrıca lise 2 den sorumlu olduğum 3 ders fizik kimya biyoloji vardı dolayısıyla kolları sıvadım ve lise 1 2 f,k,b yi bitirmeye çalıştım ki bitirdim de düşündüğüm kadarıyla fakat 1. dönemden aldığım gazla 2. dönem pek bişey yaptığım söylenemez bilgisayardı kız arkadaşımdı vesaire dersler konusunda pek endişelenmedim.. fakat sınavdan istediğim sonucu doğal olarak alamadım ve ailemin beni özel okula göndermek istemesine de karşı çıktım ve dıolayısı ile hala burdaym bu şehirdeyim.. ki bu tercihi yapmamda sadece özel okula gitmemek isteğim yatmıyodu..
şu anki duruma gelince
geçtiğimiz 10 gün bayram tatili nedeniyle tatildi ve ben bu 10 gün içerisinde sadece hiç birşey yapmadım ders çalışmaya gittim 5 dakika en fazla 10 dakika.. kara verdim aynı 10 gün içersinde oturduğumda 1 saat ders çalışıcaktım 1 saat içinde ne yaptım en fazla 10 tane soru yapamadığımdan mı yoksa müzik dinlemeye kaptırdığımdan mı bende bilmiyorum..
şu güne kadar zamanın akıp geçmesini izledim.. bilgisayara olan alakam belirli şeyler üzerine kurulu bunların neredeyse hepsi de tek temel üstüne kurulu "internet" bu 10 günün sonunda durum değerlendirmesi yaptım olayların farkında bile eğilim 10 gün geçmiş bile ben daha tatil yapıcaktık modundayım.. 10.günün gecesinde bir karar verdim adsl sözleşmemi iptal ettiricem.. bunu arkadaşlarıma açıkladım, birçoğu ok senin için çok iyi olur dedi bunların arasında en sevdiğim ise o biçimde yaklaşmadı olaya.. bugün pazartesi adsl hesabımın telefonla kapatılmıycağını öğrendim ve internetteki son gecemde vedalaşamadığım arkadaşlarımla vedalaşiyim gibi bir şey düşündüm..
mirandayı açtım tL online, mesaj attım selam vs cevap yok aradan birkaç dakika geçti ve beni yıkan bir mesaj geldi..
kararım kesin internet hesabımı kapattırıcam ama en sevdiğim insanlardan bir tanesi bana kapattırmamamı söylüyo...
kesinlikle bir paradoks içindeyim ama dedim ya kararım kesin ona kapattırıcağımı söylediğimde aldığım cevap peki o zaman byes... away...

özgür hayat hikayemin belirli bi kısmını benimle beraber sende yaşadın... bu yaz sonunda sınav sonucunu gördüğümde nasıl yıkıldığımı da biliyosun.. bilmiyosan da bil ben tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama şu anda yaptığım şey beni geçmişte yaşadığım tecrübeyi tekrar yaşamaya sürüklüyo.. ben iradesine gem vuramayan bir insanım belkide annemle babamın dediği gibi esiriyim bu makinenin ama neden bunu bilerek onun esiri olmayı sürdüriyim... bilmiyorum belkide görüşemiyceğimize üzülüyosun ama bende üzülüyorum.. ki senin beni dinlemeden gitmenede çok üzüdüm...
ama bence bir dur demenin zamanı geldi.. sana değil arkadaşlarıma değil, bu makinenin benim çevremde oluşturduğu etkiye..
ki bu etkiyi sınırlıycam diye internet hayatıma da tamamen son vermiycem dial up giricem arada sırada, ne biliyim kafam karıştı!! seni üzmek istemiyorum... ama üzülmek te istemiyorum.. kötü bi anlatıcıyım ama sen beni anlarsın.... şimdilik kendine iyi bak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aman yarabbi!
kendimi sizin sesiniz programında tüm kadınlar tarafından "a aaaaa, bak şunun yaptığına.. allah belasını versin sizin gibilerin, arghhh phuuuuuu (tükürme efekti)" muamelesinin gösterildiği kişiler gibi hissettim.
baba saol ya, listemdeki 36457 kişiden bu sayfanın linki geldi. televizyona çıksaydınız da topluca koro şeklinde "allah belanı versiiiiin" yapaydınız daha makbule geçerdi :D

adam seslenmiş ya.. hala şok durumdayım. üçüncü bir kişi gibi okudum yazıyı, kendimden nefret ettim. olayı bilmeyen insanların nasıl önyargı yapacağını düşünmedin mi hiç yahu? kendine acımıyorsan bari bana acı :)

şaka bir yana kesinlikle kötülüğünü düşünmedim. bunu sen daha iyi biliyorsun. bilmem, çok üzüldüğüm için çekip gittim belkide.. sana derslerine çalışman konusunda teşvikde yardımcı olacağımı da söylemiştim, irade ve bir sistem yaratman konusunda.. ama sen burnunun dikine gittin, ben de tamam sen bilirsin diyerek çekildim. yine tekrarlıyorum, sen bilirsin..

özel konular için burayı işgal ettiği için arkadaşım adına ben özür diliyorum :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...