KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cons said: cehape kafası ya olm, sen neden hala yazıyorsun? 50 maç yapan adam mı var lan diye atarlandın, tek tek sana adamları linkleri ile birlikte yazdım. şimdi neden hala üste çıkmaya çalışıyorsun? neyse...senden beklemem gereken davranış şekli tabi myshkin'in de az önce söylediği gibi sana da "he" deyip geçmem lazım.
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: screwy said: KuddusiMavra said: Cons said: onu bunu boşverde, sneijder ilk 11 miymiş doğru düzgün oynamayan yedek mi onu söyle bana :))))) olm ne ezik adammışsın lan sen? bunu yazıp sonra baskasına HAKARET EDIYORSUN demek iyi su bambaska kafalara hastayım bu hakaret değil. eziklik pati'de de, günlük hayatta da insanların sıklıkla kullandıkları bir ifade.got olmak pati'de de, günlük hayatta da insanların sıklıkla kullandıkları bir ifade.
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: cehape kafası ya olm, sen neden hala yazıyorsun? 50 maç yapan adam mı var lan diye atarlandın, tek tek sana adamları linkleri ile birlikte yazdım. şimdi neden hala üste çıkmaya çalışıyorsun? neyse...senden beklemem gereken davranış şekli tabi myshkin'in de az önce söylediği gibi sana da "he" deyip geçmem lazım.milleti yanıcıs var diye hor gorup sonra kendi yancısından destek almak
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: cehape kafası ya olm, sen neden hala yazıyorsun? 50 maç yapan adam mı var lan diye atarlandın, tek tek sana adamları linkleri ile birlikte yazdım. şimdi neden hala üste çıkmaya çalışıyorsun? neyse...senden beklemem gereken davranış şekli tabi myshkin'in de az önce söylediği gibi sana da "he" deyip geçmem lazım. o sezon var mı çeto bana onu söyle pls ya
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ama hakaret... neticede tvda kimse kimseye bu şekilde hitap etmez. ancak bir çok kişi bir çok kişinin ezikliğini ifade eder. akıllı çocuksun sen,anlarsın aradaki farkı.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cons said: KuddusiMavra said: Cons said: cehape kafası ya olm, sen neden hala yazıyorsun? 50 maç yapan adam mı var lan diye atarlandın, tek tek sana adamları linkleri ile birlikte yazdım. şimdi neden hala üste çıkmaya çalışıyorsun? neyse...senden beklemem gereken davranış şekli tabi myshkin'in de az önce söylediği gibi sana da "he" deyip geçmem lazım. o sezon var mı çeto bana onu söyle pls ya hangi sezon olm, yazmışım işte tek tek, iki saattir ayarsız ayarsız salya sümük ağlayıp,saldıracağına efendi gibi oturup linkleri tıklayıp oku.
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Pardon c/p lerken "Bu hakaret degil" yazmamısım yazılan birseyin hakaret olmadıgının kanıtı bu ya sadece. cetincim sen yeterince akıllı degilsin ama o konuya bi cozum lazım.
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: KuddusiMavra said: Cons said: cehape kafası ya olm, sen neden hala yazıyorsun? 50 maç yapan adam mı var lan diye atarlandın, tek tek sana adamları linkleri ile birlikte yazdım. şimdi neden hala üste çıkmaya çalışıyorsun? neyse...senden beklemem gereken davranış şekli tabi myshkin'in de az önce söylediği gibi sana da "he" deyip geçmem lazım. o sezon var mı çeto bana onu söyle pls ya hangi sezon olm, yazmışım işte tek tek, iki saattir ayarsız ayarsız salya sümük ağlayıp,saldıracağına efendi gibi oturup linkleri tıklayıp oku. sneijderin oynadığı sezonlar
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 konu o çünkü gidip di stefanonun oynadığı sezonları falan koyma
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hayır...konu snayderin real madridde oynadığı özellikle ikinci sezonda sürekli düşünülen real madrid oyuncularından daha az maç oynaması...ve üstelik sadece 4 tane 90 dakikalık maç yapması...buna karşılık olarak real madridin sürekli düşündüğü mesut özil, ronaldo,casillas, ramos, higuain,arbeloa,benzema gibi oyuncuların 50 maç ve üzeri oynaması... ne güzel özetledim...
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: hayır...konu snayderin real madridde oynadığı özellikle ikinci sezonda sürekli düşünülen real madrid oyuncularından daha az maç oynaması...kim bunlar? 10 kişiden daha az oynamış sadece o zaman 10 kişi çıkıyor adamlar sahaya?
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 2010-2011 de ya da 2011-2012 de sneijder realde mi? tek tek soralım birden fazla sıkla gelince zorlanıyosun gibi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 :))))) ya olm, yazdıkça batıyorsun. sakin ol...bir teknik direktörün sürekli düşündüğü oyuncular vardır...bir de rotasyon vardır....yani fenerbahçe'de volkan,sow,kuyt,gökhan gönül,yobo aykut'un vazgeçilmezleridir...ancak ziegler ile hasan ali, egemen ile bekir, selçuk, mehmet topuz rotasyonda düşünülen oyunculardır... ama senin suçun yok, edebiyat öğretmediler sizin jenerasyona. okuduğunuzu anlamıyorsunuz, sadece saçma sapan tartışma kültürünüz var. karşıdakini anlamaya çalışmak yerine sürekli yanlış anladığınız konunun hastalıklı bir biçimde savunmasını yapıyorsunuz. bunu da tartışma, doğru şekilde tartışma sanıyorsunuz...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: 2010-2011 de ya da 2011-2012 de sneijder realde mi? tek tek soralım birden fazla sıkla gelince zorlanıyosun gibi. seninle işim bitti skrivi. sen yancı olmanın rahatsızlığını hayatın boyunca hissedeceksin zaten.
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: 2010-2011 de ya da 2011-2012 de sneijder realde mi? tek tek soralım birden fazla sıkla gelince zorlanıyosun gibi. YA SEN SUNA CEVAP VERSENE KIVIRMAYI KESIP
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bide 2008 de sakatlığına bak sneijderin transfermarkttan bari gör ligin kaçıncı maçında oynamaya başlayabilmiş
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: screwy said: 2010-2011 de ya da 2011-2012 de sneijder realde mi? tek tek soralım birden fazla sıkla gelince zorlanıyosun gibi. YA SEN SUNA CEVAP VERSENE KIVIRMAYI KESIP sinir yok...sakin...
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hemen cevap verince tum ustune kurdugun sistemin coktugunu gorunce. Yok ben sana cevap vermiyorum sinir yok.. Benim baska sorum yok sayın yargıc.
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kıvırmayı keselim cetin bey. beliniz yoruldu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 işim çıktı. ben gideyim, 1 milyon dolarlık sipariş alayım geleyim. B)- görüşürüz gençler.
Öne çıkan mesajlar