Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

sneijderin oynadıgı sezonlarda takımın 50 macın uzerinde oynamamasına ragmen sneijderin de takımda en cok maca cıkan 8. adam olmasına ragmen ve starting 11 da gosterilmesine hatta mourinhonun sneijderi o sezon 30 milyon euroya aldırıp ben bu adamsız oynamam demesine ragmen hala cıkıp REALDE ZATEN COK OYNAMADIGI İCİN YOLLANDI ADAMIN 50 MAC OYNAMAYANI REALDE DURAMAZ dedigine gore casillasların raulların da gonderilmesi gerekiyormus mantıgına gore.

Bi gun de gel deki.. Biladerler ben bi got oldum ama nasıl cıkartabilecegimi bilemiyorum ben yancılarım da biraz fenerbahceli ve az bisey kotuler ama anca bu kadar yapabiliyoruz de. Aramızda problem kalmasın.i
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

onu bunu boşverde, sneijder ilk 11 miymiş doğru düzgün oynamayan yedek mi onu söyle bana

:)))))
olm ne ezik adammışsın lan sen? bunu öğrendiğim ne güzel oldu.
yazdım yukarıya, linklerini de verdim, hazıra konma, aç,git birkaç sayfa geriye,şınaydır ile ilgili yazdıklarım orada ampül gibi duruyor. sayfalarca saçmaladıktan sonra kıvırtmak için bahane arama.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ya aslında problem bizde buna da cekiceksin hellbanı kendi kendine konsuup gidicek. anca yancılarıyla takılıcak. yancı da yancı ha eternal le myshkin yanlıslar yanlısı.

yukarıdaki mesajında hakaret var. şikayet ettim ki 3 senedir şurada şikayet ettiğim adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

edit: bir önceki mesajını kastediyorum.
söyleyecek sözü olamayanın her zaman ki gibi hakaret yoluna baş vurduğunu ispatlamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

KuddusiMavra said:

Cons said:

onu bunu boşverde, sneijder ilk 11 miymiş doğru düzgün oynamayan yedek mi onu söyle bana

:)))))
olm ne ezik adammışsın lan sen?
bunu yazıp sonra baskasına HAKARET EDIYORSUN demek iyi

su bambaska kafalara hastayım

bu hakaret değil.
eziklik pati'de de, günlük hayatta da insanların sıklıkla kullandıkları bir ifade.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...