screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sneijderin oynadıgı sezonlarda takımın 50 macın uzerinde oynamamasına ragmen sneijderin de takımda en cok maca cıkan 8. adam olmasına ragmen ve starting 11 da gosterilmesine hatta mourinhonun sneijderi o sezon 30 milyon euroya aldırıp ben bu adamsız oynamam demesine ragmen hala cıkıp REALDE ZATEN COK OYNAMADIGI İCİN YOLLANDI ADAMIN 50 MAC OYNAMAYANI REALDE DURAMAZ dedigine gore casillasların raulların da gonderilmesi gerekiyormus mantıgına gore. Bi gun de gel deki.. Biladerler ben bi got oldum ama nasıl cıkartabilecegimi bilemiyorum ben yancılarım da biraz fenerbahceli ve az bisey kotuler ama anca bu kadar yapabiliyoruz de. Aramızda problem kalmasın.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cons said: onu bunu boşverde, sneijder ilk 11 miymiş doğru düzgün oynamayan yedek mi onu söyle bana :))))) olm ne ezik adammışsın lan sen? bunu öğrendiğim ne güzel oldu. yazdım yukarıya, linklerini de verdim, hazıra konma, aç,git birkaç sayfa geriye,şınaydır ile ilgili yazdıklarım orada ampül gibi duruyor. sayfalarca saçmaladıktan sonra kıvırtmak için bahane arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 cevap ver smiley koymak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 adam siyasete yetemedigi gibi futboldanda anlamıyor4 ama hala diretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ya aslında problem bizde buna da cekiceksin hellbanı kendi kendine konsuup gidicek. anca yancılarıyla takılıcak. yancı da yancı ha eternal le myshkin yanlıslar yanlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Myshkin said: KuddusiMavra said: :) cons... haklısın demek, diyebilmek erdemdir. burda ayar yiyen ölü taklidi yapıyor sonra yancıları helip HEBELEHÜBELE yazıyor abi, alışırsın sen de zamanla. he deyip geçeceksin. haklısın,he deyip geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 eternal iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sayfalarca saçmaladıktan sonra kıvırtmak için bahane arama. sayfalarca saçmaladıktan sonra kıvırtmak için bahane arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: ya aslında problem bizde buna da cekiceksin hellbanı kendi kendine konsuup gidicek. anca yancılarıyla takılıcak. yancı da yancı ha eternal le myshkin yanlıslar yanlısı. yukarıdaki mesajında hakaret var. şikayet ettim ki 3 senedir şurada şikayet ettiğim adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. edit: bir önceki mesajını kastediyorum. söyleyecek sözü olamayanın her zaman ki gibi hakaret yoluna baş vurduğunu ispatlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aha bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hangisi hakaret parmakla goster? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 2011 de ettiğin bir hakareti koyucak şimdi dlkcmnvsdvk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: onu bunu boşverde, sneijder ilk 11 miymiş doğru düzgün oynamayan yedek mi onu söyle bana :))))) olm ne ezik adammışsın lan sen? bunu yazıp sonra baskasına HAKARET EDIYORSUN demek iyi su bambaska kafalara hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 AHAHAHAHAA adam her yonuyle rezil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 cehape kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 topiclerimi okumayın istemiyosanız. ama hakaret ederim ve siz hakaret ettiniz derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kuddisi baya gereksiz bi usersın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: hangisi hakaret parmakla goster? screwy said: Biladerler ben bi got oldum ama nasıl cıkartabilecegimi bilemiyorum ......i bak bu hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 toggie said: AHAHAHAHAA adam her yonuyle rezil ya. bak bu da hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bck said: kuddisi baya gereksiz bi usersın sen. bak bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sör fak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: KuddusiMavra said: Cons said: onu bunu boşverde, sneijder ilk 11 miymiş doğru düzgün oynamayan yedek mi onu söyle bana :))))) olm ne ezik adammışsın lan sen? bunu yazıp sonra baskasına HAKARET EDIYORSUN demek iyi su bambaska kafalara hastayım bu hakaret değil. eziklik pati'de de, günlük hayatta da insanların sıklıkla kullandıkları bir ifade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bak belki burdada hakaret vardır http://www.biography.com/imported/images/Biography/Images/Profiles/R/Bob-Ross-9464216-1-402.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ergenekonun isi bunlar cetin. fazla yorma kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 topiclerin içine etmekten baska yaptıgın bir şey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar