Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2000 tl altına desktop

ohm

Öne çıkan mesajlar

önceliğim oyun değil ya.
aslında önceliğim ram galiba. ekran kartı ortalama bi cuda destekli birşey de olsa olur.
çoğunlukla render alıcam. ama işlemci ram ve mb kombosu hep 1000 doların üzerine fırlıyor ben baktığımda. yanına bunun kasa-ssd falan ekleyince cepte para kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranas said:

ekran bakarken sıstem baya eskımıs, oncelıgı sısteme verıyım dedım bır toplama yaptım haftaya almaya dusunuyorum, paylasıyorum parcaları, baya oldu sıstem toplamayalı unutmusum.

parcalar;

gtx660

anakart

cpu

Ram

ssd

Kasa

power supply mevcut ocz modxstream por var 600w 80+ bu sıstem ıcın yeterlı olur sanırım.

hdd var ssd ye sadece wın kurarım herhalde. bu hafta ıcınde almayı dusunuyorum.

gecen hafta sonu vatandan aldım. %25 indirim vardı her parca ıcın. 2300tl cıvarı. bu sıstemden bıraz kısıp cok rahat toplarsın 2k altı. mesela i7 yerıne i5 falan alsan.

hafta içi %8. hafta sonu %25 oluyor. magzadan alabılırsın sadece web dedıgıne bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

ohm said:

önceliğim oyun değil ya.
aslında önceliğim ram galiba. ekran kartı ortalama bi cuda destekli birşey de olsa olur.
çoğunlukla render alıcam. ama işlemci ram ve mb kombosu hep 1000 doların üzerine fırlıyor ben baktığımda. yanına bunun kasa-ssd falan ekleyince cepte para kalmıyor.

Hangi programdan render alacaksın ? After Effects mi ? Maya veya 3dsmax mi ? Premiere mi ?

Ekran kartı open_gl için gerekecek.Sebebi ise programların arayüzünde yaptığın işi göstermesi.Ram ise program içinde preview yaptığında işine yarayacak.İşlemci ise fumefx veya realflow gibi programlarda çalışıyorsan eğer (ki bunu istisna olarak yazdım) onlarda işine yarayacak ve renderda tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...