ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yaklaşık 2 haftadır hardware bakıyorum kendime fakat i7 desktop toplayamıyorum. resmen msi ge60 modeline yakın özellikteki desktoplar 2500 tl üzerinde. halen ilgisi olan birisi var mı desktoplara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 i7 yi nabcen ne için lazım yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 genel olarak ne için kullanacaksın, oyun vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 önceliğim oyun değil ya. aslında önceliğim ram galiba. ekran kartı ortalama bi cuda destekli birşey de olsa olur. çoğunlukla render alıcam. ama işlemci ram ve mb kombosu hep 1000 doların üzerine fırlıyor ben baktığımda. yanına bunun kasa-ssd falan ekleyince cepte para kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lauranas said: ekran bakarken sıstem baya eskımıs, oncelıgı sısteme verıyım dedım bır toplama yaptım haftaya almaya dusunuyorum, paylasıyorum parcaları, baya oldu sıstem toplamayalı unutmusum. parcalar; gtx660 anakart cpu Ram ssd Kasa power supply mevcut ocz modxstream por var 600w 80+ bu sıstem ıcın yeterlı olur sanırım. hdd var ssd ye sadece wın kurarım herhalde. bu hafta ıcınde almayı dusunuyorum. gecen hafta sonu vatandan aldım. %25 indirim vardı her parca ıcın. 2300tl cıvarı. bu sıstemden bıraz kısıp cok rahat toplarsın 2k altı. mesela i7 yerıne i5 falan alsan. hafta içi %8. hafta sonu %25 oluyor. magzadan alabılırsın sadece web dedıgıne bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 render alacaksan ram değil işlemci sonra ekran kartı önceliğin ben diyimde sen gene bildiğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ohm said: önceliğim oyun değil ya. aslında önceliğim ram galiba. ekran kartı ortalama bi cuda destekli birşey de olsa olur. çoğunlukla render alıcam. ama işlemci ram ve mb kombosu hep 1000 doların üzerine fırlıyor ben baktığımda. yanına bunun kasa-ssd falan ekleyince cepte para kalmıyor. Hangi programdan render alacaksın ? After Effects mi ? Maya veya 3dsmax mi ? Premiere mi ? Ekran kartı open_gl için gerekecek.Sebebi ise programların arayüzünde yaptığın işi göstermesi.Ram ise program içinde preview yaptığında işine yarayacak.İşlemci ise fumefx veya realflow gibi programlarda çalışıyorsan eğer (ki bunu istisna olarak yazdım) onlarda işine yarayacak ve renderda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ikinci el topla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar