cempostaci Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şişmanlık ne kadar iğrenç bir şeydir ya tatlı şişmanlar var orası ayrı. kadınlar dahil değil bu tatlılığa kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hayır, BEN ŞİŞMANIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Dünyada sadece 2 tane tatlı şişman var. Geri kalanı pis sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 goldbaren şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 not avaible mı yazıyordu sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Görüşmelerimiz hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kayıt altına alınmaktadır. Canberk says: Merhaba, Ben Canberk Size nasıl yardımcı olabilirim? Noyan Sama says: merhaba Noyan Sama says: 2dk önce sipariş verdim ama Noyan Sama says: uykudan uyanan arkadaşım Lipton Ice Tea (33 cl.) (Şeftali) ... istedi ben siparişi verdikten sonra Canberk says: Hemen kontrol ediyorum, sizi kısa bir süre bekletiyorum. Noyan Sama says: önceki siparişimize Lipton Ice Tea (33 cl.) (Şeftali) ... eklemek istiyorum Canberk says: Beklediğiniz için teşekkür ederim. Belirttiğiniz ürün siparişinize eklenmiş olup, toplam fiyat tutarınız 26 TL olarak güncellenmiştir. Canberk says: Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı? Noyan Sama says: çok teşekkür ederim. Noyan Sama says: bol enerjili geceler Canberk says: Rica ederim, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Sitesi açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.deliciousfood4u.com/wp-content/uploads/2012/05/food_steak_desktop_1302x1020_wallpaper-420339.jpg belki bu yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 spoya al. [hr] her aklıma gelişimde bakıyorum ama balıkesirin ilçeleri hala eklememişler :(+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar