cempostaci Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şişmanlık ne kadar iğrenç bir şeydir ya tatlı şişmanlar var orası ayrı. kadınlar dahil değil bu tatlılığa kesinlikle
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Dünyada sadece 2 tane tatlı şişman var. Geri kalanı pis sadece.
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Görüşmelerimiz hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kayıt altına alınmaktadır. Canberk says: Merhaba, Ben Canberk Size nasıl yardımcı olabilirim? Noyan Sama says: merhaba Noyan Sama says: 2dk önce sipariş verdim ama Noyan Sama says: uykudan uyanan arkadaşım Lipton Ice Tea (33 cl.) (Şeftali) ... istedi ben siparişi verdikten sonra Canberk says: Hemen kontrol ediyorum, sizi kısa bir süre bekletiyorum. Noyan Sama says: önceki siparişimize Lipton Ice Tea (33 cl.) (Şeftali) ... eklemek istiyorum Canberk says: Beklediğiniz için teşekkür ederim. Belirttiğiniz ürün siparişinize eklenmiş olup, toplam fiyat tutarınız 26 TL olarak güncellenmiştir. Canberk says: Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı? Noyan Sama says: çok teşekkür ederim. Noyan Sama says: bol enerjili geceler Canberk says: Rica ederim, iyi geceler.
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.deliciousfood4u.com/wp-content/uploads/2012/05/food_steak_desktop_1302x1020_wallpaper-420339.jpg belki bu yardımcı olur.
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 spoya al. [hr] her aklıma gelişimde bakıyorum ama balıkesirin ilçeleri hala eklememişler :(+
Öne çıkan mesajlar