Imtholiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lol seslendirme yarışmasıyla ilgilenen var mı? Final oylaması için 10 kişi seçildi. Bir tanesi ileride oyunda seslendirme yapacak. Ben de uzun süredir istememe rağmen ilk kez seslendirme yapma imkanı buldum ve ilk 10'a girmeyi başardım:P (Orta düzey bir şey oldu tabiki, daha pro görünen seslendirmeler de var). Görmemiş olup merak edenler varsa sitesinden bakabilir. Benimki Nami ile başlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Seni tanımıyoruz. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kayit tarihi 2008 mesaj 5 interesting... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imtholiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Msg konusunda aktif olmadığım doğru, genelde okurum. Kusura bakmayın o zaman ne diyeyim. Konuyu silsinler, kalabalık etmeyeyim. Bu arada ilk hesabımla 2002'de kaydolmuşum, onun da msg sayısı azdır ama UO-Ethernass'ta(eski Hobbit) oynuyorduk, o zamanlar arkadaşlarım vardı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ahaha ethernass magduru cikti adam, gec kardes otur soluklan, orumcekler yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imtholiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Adam değilim üzgünüm. Ayrıca uzun süredir bildiğim bir forum diye bir msg atayım dedim suçlu çıktım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 the plot thickens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 IT BEGINS. http://i.imgur.com/iYHw2m0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 LET THE DOGS OUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Imtholiel said: Adam değilim üzgünüm. Ayrıca uzun süredir bildiğim bir forum diye bir msg atayım dedim suçlu çıktım:( büyük hata doğum lekene kadar stalklanacaksın. ses yarışması facebook üzerinden bide. friend request yağmuruna hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aquila said: the plot thickens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 keşke o talihsiz açıklamayı yapmasaydın. pati kız avlama timi iş başına geçmiştir bile. secereni dökerler birazdan buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar