moriarty Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yok onun sloganı INSTANT PROTECTION FROM THE MOMENT YOU START
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 başta biraz tükmüdlfkkgkgkldjfgkl yapmayın abi
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yerli bir yapımda "şelaleden bal akıyor bal" diye tasvir edilmişliği vardır.
ahmd Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yannız kadınların beraber olmayı isteyeceği kadar iyi görünen erkek bulmak zor. Hele Türkiye'de.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 copry said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven :) copry hatun kişimiymiş yahu ?!
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 copry said: aquila said: gelmesine gerek yok ki. hatta gelememesi daha iyi, kadin memnun kalsin yeter. Kadin diycek onu ama , o kadar para verdim gelemedim gibisindenahahah win bir mesaj olmus.
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 e 1 saat daha parası verecek o zaman. hem oradaki abiler çok tecrübeli olacağı için kadınlarda travma yaşayacak alınan cevaplar karşılığında.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 KuddusiMavra said: :) copry hatun kişimiymiş yahu ?! ohoooo
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ardeth said: sanırım kadınlardan çıkan bu sıvının bilimsel olarak konsensusa ulaşılmış bir adı yok ama eğer bu arkadaşın yaptığı gibi zevk suyu koyarlarsa ismini, dünyaca seksten soğuruz. fazla okumayın o mesajı abi hahahah yarıldım.
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 KuddusiMavra said: copry said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven :) copry hatun kişimiymiş yahu ?! Abicim daha onu anlamamissin , ohooo :p
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KlpD2Ata8kI
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 copry said: KuddusiMavra said: copry said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven :) copry hatun kişimiymiş yahu ?! Abicim daha onu anlamamissin , ohooo :p yav ne bilim. patide en son gördüğüm hatun kişi nil idi ve onu da sanırım 1 seneden fazla zamandır görmedim. pati erkek forumu gibi bir şey olarak kazınmış idi kafama. neyse,memnun oldum.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ne zaman gaylere karşı bir mesaj yazsan neden bu kadar galeyana geliyoruz sanıyosun sfsdxc
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ardını dövdürenlerin buluşma noktası
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ardima derman iste paticik forum biz asil penisin hastasiyiz ardima dermen iste paticik forum a paticiki bom agzima aliyom bilibilbom
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 iğrenç lan akila...bu ne yav?!?!
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sparkcaster said: hazırda mı vardı şimdi mi yapdın boyle seyleri yazdigim kucuk bi defterim var.
Patice Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 KuddusiMavra said: copry said: KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) anlamazsın , sen bana güven :) copry hatun kişimiymiş yahu ?! EHehehhehe (tu)
Öne çıkan mesajlar