theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hım bu 40sılvera alınan kuslar gıbı yanı herkeste bundan alırsa dusunemıyorum okadar kısının arkasında kosturan bı hayvan Dıyosunuz parası olan sanslı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben sahsen pandayi seçicem :) ama oyundan sogutucak bu petler.dusunsene rp serverindasin yanindan zergling fln geçio hehehe[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cico, 22 Kasım 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Ya bu CE'dekı seylerden bırıde oyun ıcınde cıze ozel bı hayvan ne olursa O nedemek oluyo The special pets included with the Collector's Edition are the Panda Bear, Zergling, and Mini-Diablo. http://www.worldofwarcraft.com/ bu sayfanın biraz aşağı kısmında detaylı olarak petler hakkın bilgi alabilirsin.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tesekkurler Dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 rica ederim ne demek, aileniz leatherworker i yakında hizmetinizde :P[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :) Ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oo tam sinav zamani cikartiolar oyunu olcak is degil ya nisan basinda anca oynayabilicem ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 blizzard şubattta çıkarcaz diye bişi demediki hiç :) o sadece alışveriş sitelerinin blizzardın "us versiyon çıktıktan 2-4 ay sonra eu çıkıcak" demesine bağlı olarak maximum tarihi vermeleri sonucu çıkmış bişi :) sonuçta adamlar oyunun çıkmasına 1 hafta kala kesin tarihi açıklıyorlar hehe oyunun yapım şeysi olan chris signatiy nin bi röportajında yılbaşından sonra umdugumuz tarihten önce çıkarabiliriz demişti, benim tahminimde ocakta olacağı eu release in. coldwind gel sen eu'ya, ben ordayım :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sen kesin horde tarafında olursun.. :/[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 1ay 1aydir ben 1 ay bekleyemem sanirim. hele 2 ay falan zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 2 alli, 2 hordi karakterim olcak :) ana karakter human warrior tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 tharkas, bu süre içinde derslerine çalış fena mı :) dra falan da seni örnek alsın hehe o zaman tamam norak, count me in.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben de geliyorum büyük ihtimal[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ooo bakıyorum takım toparlanmaya başlamış :) Horde lara ölümmm :P[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Kasım 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ha kötüyüz bu arada tabikin =) Classları bilmiom ama death knight tarzı bişi vardır sanırım undead tarafında, undead warrior olcam işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Penthesilea, 23 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: Ha kötüyüz bu arada tabikin =) Classları bilmiom ama death knight tarzı bişi vardır sanırım undead tarafında, undead warrior olcam işte. Horde larda Shaman tam senin istediğin özelliklere sahip ama half warrrior half caster pure istersen Warrior Tavsiyemdir.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nedir bu undead merakı anlamıyorum ki. yok mu bir cleric bunlara holy symbol gösterecek? :) içinizdeki insan ruhunu kaybetmeyin, doğru tarafı bulun. The Alliance.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Daggerfall, 23 Kasım 2004 11:31 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 23 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: Ha kötüyüz bu arada tabikin =) Classları bilmiom ama death knight tarzı bişi vardır sanırım undead tarafında, undead warrior olcam işte. Horde larda Shaman tam senin istediğin özelliklere sahip ama half warrrior half caster pure istersen Warrior Tavsiyemdir. Yok abi, pure istiyorum. Zirhli, kiliçli söyle aslan gibi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Selam, US versiyonunu alicak arkadaslar mi bilmiyor yoksa bilmemezlikden mi geliyor anliyamadim. Bu open beta'da oldukca fazla lag sorunu vardi yapmayi istediklerimiz nerdeyse 2 saniye gecikme ile oluyordu.Us alacaklar bunu gecicegini umarak mi aliyor yoksa insallah masallah hesabi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 lag problemleri son günlere dogru kalmadı blizzard server problemlerini gidermişti zaten son betaların amacı serverları kastırmaktı ona görede düzenleme yaptılar şuan için lag sorunu olmaz ha tr nin yurt dısı cıkısları patlarsa onu bilmem o bızım sorunumuz blizzardın değil[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende son gun pingin 3000lere cıktıgı olmustu ama yeni serverlarla olacak oyun betadaki serverlar degil sanırım ayrıca lag problemi olacagınıda sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar