BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla bence yerine oturan bişey yok adamlar zaten en başından beri subat diyo yaoda 2005 in başındaki aylardan biri yerine oturan tek şey oyunun yarın US de çıkıcak olması ben ENO ya katılıyorum hemen her habere heyecan yapmayın derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Mirage, 22 Kasım 2004 21:36 tarihinde demiş ki: ya bu CE'den çıkan pet'leri rahatlıkla stable edebiliyoruz ve istediğimiz zaman geri alabiliyoruz di mi? peki herhangi bir şekilde ölme ya da yok olma ihtimalleri var mı, bütün oyun boyunca yanımızda taşıyabilecek miyiz? Bir "item" gibi düşün basınca çıkıyor tekrar basınca kayboluyor. Stable lık bir olayı yok. Ölmez öldürmez. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Abyss, 22 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki: Bu arada ilginç bir not: http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=16975&p=1#post16975 hahaha süper ya erken göndermişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Walla bende ikilemdeyim... US diyodum ama ne biliyim... Beta açılınca o bizi feci oyalar zaten beta aralık 15 gibi açılcaksa beklemek kolay... Weya Knight Online isimi MMO oyununun beleş serverları war ordada kolaylıkla zaman geçirmek mümkün.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla us sıparısı verenler oynasın ama us mı eu mu diye düşünen varsa eu beklesin derim çünkü oyun kaçmıyor veya başka birşey söz konusu değil acele etmeye hiç gerek yok ve şu son acıklamadan sonra bence şubat 25 diye tahmin edilen süreden daha erkene kayıcak serverların açılması artık bu şubat başı olabılır ocak sonuda[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bencede Subat 25 den once acılır bakalım gorucez bı 2 hafta sonra tam kesınlesır taırhler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yani EU yu beklicekseniz bile WOW beta ile vakit geçirmeyin yazık bence çünkü orda kasıpta aldığınız lvl ler oyun çıkınca hiç bi işe yaramıyo ya oda bana çok dokunuyo valla oyüzden direk oyunda devam kasmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya zaten betadakı amac karakterlerı test edıp hangısıne yonelecegını karar vermek mesela ben Rogue olucam ama ırkına hala karar veremedım o yuzden beklıyorum dort gozle Betayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla dediğim gibi betada cok oynadık artık biraz soğumak lazım oyundan özlemek lazım unutmak lazım bazı şeyleri hoş wow dünyasının yuzde 1 ni anca görmüşümdür neyini unutucaksam :P ama sabretmek iyidir[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bi de çantamızda yer işgal edecek yani oyy :p eğer yazdıkları doğruysa oyun şubat sonlarına sarkmaz. neden? aralıkta final beta test başlayacak, arkasında da tam versiyon çıkacak denmiş. yani bu final beta test'ten sonra open beta, hede beta diye başka bir aşama yok anladığıma göre. bu testin ne kadar süreceği yazılmamış ama oyun 2005 başında çıkacak dendiğine göre 1 ay civarı sürecektir muhtemelen. kötü ihtimalle düşünürsek final beta test aralık sonunda başlarsa, o zaman ocak sonunda biter ve şubat başına gelmeden, ya da şubat başlarında çıkar. daha iyi ihtimalleri de düşünüyorum ben ama. daha önce de yazdığım gibi yüzbinlerce oyuncu wow'u bekliyor. geciken her gün blizzard için dünyanın parası demek. ellerinden geldiği kadar erken açmaya çalışacaklardır bence. ne kadar başarılı oldukları da testte belli olur, bu yüzden de kesin tarih vermek istememeleri normaldir. sonuçta en azından elimizde bir şey var. final beta test aralıkta başlıyor. pre-order yapacaklar için süper. ayrıca bu teste dışardan katılımlar da olacak yine yanlış anlamadıysam. ama preorder yapanlar kesin girerken, diğerleri küçük bir şansla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 zaten beta nın amacı bu orda katılıyorum ama görüyoruz lvl30 lar lvl40 lar benim sözüm onlara uykusuz gecelerine yazık valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Zaten kimse kasmiyo.Herkez açmadigi karakterlere bakiyo ve ogreniyo.Ben açamadigim classlara bakicam bu betada.Shaman yada druid olabilir[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cico, 22 Kasım 2004 23:12 tarihinde demiş ki: Ya zaten betadakı amac karakterlerı test edıp hangısıne yonelecegını karar vermek mesela ben Rogue olucam ama ırkına hala karar veremedım o yuzden beklıyorum dort gozle Betayı :) tamda ben diyecektim aynısını :) p.s: Announcement bir (ufakta olsa) gelişmedir. gelişmeleri bildirir. benim kast ettiğim bu idi ama sanırım bazı arkadaşlar yazdıklarımı tam olarak anlayamamışlar yada her neyse konu uzamasın...[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 BU pre-order cuma gunumu baslıyodu tekrardan _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hehe cico benden erken davranmis :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben tauren druid denerim sanırım. tam versiyonda oynayacağım class ve race'leri hayatta oynamam ama. hatta alliance da oynamam ki zevki kaçmasın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cico, 22 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki: BU pre-order cuma gunumu baslıyodu tekrardan _? 26 sında başlıyor.evet. Eu[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 (gereksiz mesaj) [Bu mesaj Mirage tarafından 22 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya bırde bu CE olayı ne daha pahalı olan onuda anlamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 26 kasımda artık pre order yapılacak siteler belirlenir bizde onlardan en güzelini seçip pre yaparız ondan sonrası artık allah kerim zaten şu tarihten belli 26 kasım bu ne demek pre order baslıcak sonra final zart zurt cıkıcak aralıkta ama artık bu aralıgın sonumu olur basımı olur bılınmez yanı blizzard gay lık yapıp aralık der hatırlarsınız yanlıs hatırlamıyorsam eu ıcın CB eylul denmıstı ama eylulun sonunda baslamıstı 31 hatta yanş bellı olmaz blizzardın sagı solu[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cico, 22 Kasım 2004 23:19 tarihinde demiş ki: Ya bırde bu CE olayı ne daha pahalı olan onuda anlamadım ben ? sanırım aradığın detaylar burda: http://forum.paticik.com/view.php?id=89313[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 22 Kasım 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 eyw... saollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya bu CE'dekı seylerden bırıde oyun ıcınde cıze ozel bı hayvan ne olursa O nedemek oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 3 tane özel hayvandan birini seçiceksin.(panda,zergling ve diablo).Süs gibi bisi yaninda dolasicak sen istedigin zaman.Heralde item gibi bisi yaparlar tiklayinca yaninda summon olur[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kedi kuş filan olsa daha tatlı olurdu[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 22 Kasım 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar