MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Az önce ekşi'de gördüm. Yarıldım bayağı. Mutlaka okumayan çok insan vardır.. Seçmece bi kaç tane koyuyorum en altta link var. Oradan tamamına ulaşabilirsiniz.. ------- kardeslik bicim bicim, olurum tek yuzuk icin, gandalf bana hayrandir, yuzugu tasidigim icin lo... hele loy loy loy kibar elfim, hobbitim loy, hele loy loy loy kibar elfim hobbitim. -------- hobbiton'un içinde çıkın çıkmazı bilbo ben gidiyom sauron'a karşı. of gençliğim eyvah. weathertop'ın içinde vurdular beni rivendell'e zor yetiştirdiler beni of gençliğim eyvah. minas tirith'in içinde bir beyaz ağaç, yüzüğü aldın mı tak hemen kaç. of gençliğim eyvah. moria'nın üstünü duman bürüdü, gandalf balrog'u kovmak için köprüye yürüdü. of gençliğim eyvah. mordor'un içinde bir rüzgar esti, orta dünya halkı umudu kesti. of gençliğim eyvah. -------- derin derin magaralara in kazmasinlar karanlik memlekete yüz vermesinler irkinin bir tanesini hor görmesinler ucan da tayflara malum olsun ben elrond’u özledim hem elrond’u, hem gandalf’i, rivendell’i özledim gimli’nin bir ati olsa binse de gelse arwen’in yelkeni olsa, acsa da gelse legolas yollarim bilse de gelse ucan da tayflara malum olsun ben elrond’u özledim hem elrond’u, hem gandalf’i, rivendell’i özledim ------- hepsi ve daha fazlası.. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mordor+türküleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 eheh pek hoş okuyalım devamını bakalım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Zuhuh[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Harbi süpper :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :D süper yazmışlar[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: nedanko, 22 Kasım 2004 21:56 tarihinde demiş ki: kardeslik bicim bicim, olurum tek yuzuk icin, gandalf bana hayrandir, yuzugu tasidigim icin lo... hele loy loy loy kibar elfim, hobbitim loy, hele loy loy loy kibar elfim hobbitim. Bu güzelmiş .. Diğerleri ehh Buda benden ... --------------- Burası shire yolu pek hayır Giden gelmiyor gandalf ne iştir Darara darara ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: ucan da tayflara malum olsun ben elrond’u özledim hem elrond’u, hem gandalf’i, rivendell’i özledim ahah bura super.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hüküm Dağı birbirine ulalı Ah Hüküm Dağı birbirine ulalı Güç yüzüğü parmağına dolalı Saruon dolalı Al bunu da ben sıktım, Emir Dağı'ndan =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Birde arka fona müzik koydukmu tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: nedanko, 22 Kasım 2004 21:56 tarihinde demiş ki: arwen'in yelkeni olsa, acsa da gelse o kulaklar neyine yetmiyo :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 22 Kasım 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 aynali yuzuk ince parmaga kurban sana butun bu gondor sar parmagina parmagina bahcelerde maydonoz[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 arwen: Renich i lú i erui govannem? aragorn: Nauthannen i ned ôl reniannen. arwen: Gwenwin in enninath. Ú-'arnech..! aragorn: nooldu kepçem? arwen: babam! elrond: lan! aragorn: hass.. evet türkü değil.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bana o kadar komik gelmedi ama..bu bi gelenektir hep yapılır boyle seyler..[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Mirluin, 22 Kasım 2004 22:17 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 22 Kasım 2004 21:56 tarihinde demiş ki: arwen'in yelkeni olsa, acsa da gelse o kulaklar neyine yetmiyo :p Zuhuh[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Buda benden... Mordor'un etrafı dumanlı dağlar aman aman İçerim yanıyor hobbit yüzüğüm ağlar Benim bu derdime bulunmaz derman aman aman Gezme hobbit bu dağlarda seni avlarlar Aragorn'dan gandalftan ayrı koyarlar Mordor dağlarında gezer iki hobbit aman aman Yüzüğün yitirmiş sauron ağlıyor aman Onun derdine bulunmaz derman aman aman Gezme hobbit bu dağlarda seni avlarlar Aragorn'dan gandalftan ayrı koyarlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 orklarım biçim biçim ölürem yüzük için sauron bana düşmandır yüzük sevdiğim için loy... hele loy looooy loooy harad'lım gorgoroth'lum oyy. gandalf ata atladı sting kında parladı nazgúl gökten geçerken kulaklarım patladı loyy hele loooy looy looy zalim düşman saruman oyy. yüzük attım havaya girdi orta parmağa alem aptal bakarken aragorn soktu odaya heyyy hele looy looy loy gondorlum yiğidim oyy.. bu güzelmiş. eternal diye biri yollamış acep patideki eternal mı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar