nienna Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 princess mononoke ve avatar gibi film ya da animasyonlar arıyorum. başlıktaki tagleri içerse yetebilir. kızılderili temalı da olabilir, western olmayacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 muhtemelen izlemişsindir ama izlemediysen o mononoke'yi yapanların filmleri hep öyle. gimbli miydi neydi firmanın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 spirited away---> anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ghibli yapimi cogu sey uyabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Narnia öyle değil mi işte? Konuşan aslan falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 narnia da olabilir evet, çok eskiden izlemiştim de aklımda kalmadığı için yeni gibi izlerim. ötekilere de bakayım. şunlarmış, bol bol var; http://tr.wikipedia.org/wiki/Studio_Ghibli#Filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar