GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bayılırdım bu adama ya, bir 5 saniye konuşma fırsatım olmuştu(merhaba) Gıcık aldım bu seneden, ben de birkaç aya giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 çok sağlam adamdı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 GwindonSurion said: Bayılırdım bu adama ya, bir 5 saniye konuşma fırsatım olmuştu(merhaba) Gıcık aldım bu seneden, ben de birkaç aya giderim büyükler der ki;''acı patlıcanı kırağı çalmazmış'' stop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Allah rahmet eylesin, eşiyle, evlatlarıyla muhteşem bir aileydi. Oğlu ile hafta içi çalışmamız var, adam ertelememiş, zaten bekliyorduk demiş. Aile demek ki hazırdı bu tür bir olaya. Mekanı cennet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Myshkin said: 10 numara oyuncuydu, toprağı bol olsun Futbolcuymuş gibi olmuş. Çok üzüldüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 dolara mara türk lirasına yüksek faiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 aynen 2 saattir reklamını arıyorum bulamadım aklıma hep o reklam gelir bu adami görünce... şunun baska versiyonu vardı işte http://www.youtube.com/watch?v=NL0XU5mvj70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar