Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Felluce İçin Acil Eylem Çağrısı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

is isten gectikten sonra "acil" eylem biraz komik bir tabir oluyor . olan oldu zaten bundan sonra catismalar hiz keser . bundan sonraki icin yapabilecek bir seyimiz varsa yapalim .

bunun disinda tanidigim butun araplar turk dusmanliklarini acik acik gosermekten hic cekinmediler . adamlari dinleseniz sanki senelerce osmanli ana avrat bir sey birakmamis bunlarda irza gecmis zannedersiniz . aci ama adamlar bizden nefret ederler . hele filistinliler ooooo . bugunlerde 85. dogum gununu kutlamaya hazirlandigimiz bir aile buyugunun anlattigi hikaye varki oy oy oy . adam filistinde bir berbere gidiyor muhabbet muhabbeti aciyor adamimizin turk oldugunu ogrenen berberin soyledikleri : " eger buraya (hatirlayamadigim bir isim) le birlikte gelmemis olsaydin bogazini buyuk bir zevkle keserdim turk" . ticari bir is icin oralarin ileri gelenlerinden birisiyle birlikteymis . ama kiclari sıkıya geldimi biz turkleri cok severiz vs demekten geri kalmazlar . araplar sux [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 23 Kasım 2004 08:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

katliam yapmanızı değil düşünce yapınızı bir tuttum hitlerle. hala da bir tutuyorum. (hadi siz yabancı değilsiniz, 1 değil 0.80)

milyonlarca insanı aynı kefeye koyup bi de üzerine adamları yargılıyorsunuz. ne diyebilirm ki? bunun tartışılcak nesi var? komple yanlış.

hadi varsayalım hepsi türk düşmanı, e peki çocuklar? bebekler? e onlara ne diyorsunuz? ha ama onlarında genlerine işlemiştir dimi kalleşlik..

(ha bu arada gözlerimi yeşil bürümüş falan değil, zaten az çok biliyosundur bunu.)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 23 Kasım 2004 07:58 tarihinde demiş ki:
belkide kamyonculara saldiran amerikalilarsa?
turklerin destegini saglayabilmek icin boyle girisimlerde bulunuyorlarsa
kendi egittikleri araplar ile bu sekilde eylemler duzenliyorlarsa

paranoyak olun azicik herseye inanmayin,sorgulayin

+1
abi zati kafa kesme olaylarına bakarsanız kör bıçakla yarıya kadar kesiyolar kafayıı sonrada adamların ölmesini seyrediyolar yok böle bişi arablar kılıçlaa tek vuruşta kesmiyomuyduu önceden de görmüştük TV dee hap sokanlara neler yaptılar bence kafa kesme filan CIA işi[signature][hline]ı was soldier
-----------------------------------
195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunların hepsi boş. şimdiye kadar nerdeydi o masum ırak halkı. pkk ya destek veren onlar deilmiydi. ayrıca akılları başlarına yenimi geldi. savaşsalardı zamanında. amerikanın ırak'ı işgal ettiğinden bu yana 1,5 seneyi aşkın bi süre geçti. toplasan 10 bin ıraklı ölmemiştir.. biz ise bir çanakkale savaşında 250.000 şehit verdik. onlar savunmuyolar bizmi savunacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 23 Kasım 2004 11:49 tarihinde demiş ki:
benim askerlerimi 52.n ci alayimi yemende yonetim bvurmadi arap halki vurdu bneim kamyon soforlerimi yonetim degil insanlar vuruyor

evet igrenc derim terbiyesiz derim herseyi derim hatta daha ileride giderim.

Bana gelmis arap halkini savunuyor hadi ordan

önce bi özeleştiri yap.. bizim askerlerimiz sütten çıkmış ak kaşık mı? belki kimseyi arkadan vurmamış olabiliriz ama sonuç olarak senin benim bilmediğim neler var.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 23 Kasım 2004 09:32 tarihinde demiş ki:
abi bunların hepsi boş. şimdiye kadar nerdeydi o masum ırak halkı. pkk ya destek veren onlar deilmiydi. ayrıca akılları başlarına yenimi geldi. savaşsalardı zamanında. amerikanın ırak'ı işgal ettiğinden bu yana 1,5 seneyi aşkın bi süre geçti. toplasan 10 bin ıraklı ölmemiştir.. biz ise bir çanakkale savaşında 250.000 şehit verdik. onlar savunmuyolar bizmi savunacaz.

on bin ıraklı ölmemiş midir?? öeh diyorum sana..
amerikadan 2000'i aşkın insan öldü..
pkk'ya destek veren o ırak halkı değil yönetimdi. bu halk aç sefil parasız.. yönetim parayı bastırıp yapıyodu sen de öle aç olsan paraya emin ol sen de bi katkıda bulunurdun.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

araplar 1. dünya savşında bizi arkamızdan vurdu mu?evet
araplar apoyu yıllarca sakladı mı?evet
her arap ülkesinde en az bir tane pkk kampı var mı?evet
araplar kamyoncualrımız öldürüyormalr mı?evet(bu noktada bunu amerikanlra yapıyoır diyen arkadaşlara sesleniyorum neden hiç bir iranlıya saldırılmıyo?burda büyük bir pasta var ve araplar bu pastayı yemek istiyor.amerikanlarla alakası yok.)
ayrıca bilenleriniz vardır ama bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum burası huştur türküsünün hikayesini öğrenin.görün o zman kim gerçek müslüman kim altın açı pislik kim din kardeşi.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika sonunda bize saldırırsa cidden sevinicem.Ya arap ülkelerinde tek bir çıt yok tek bir kınama yok.Herşey bizim ülkemizden üzülmeler kınamalar,ayrıca sevgili başbakanımız orda ölen teroristlere sehit dedi kaç kanalda çıktı..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Okumadım ama hitler falan kelimesi geçmiş,hitleri sevmem ama yüzde 90 eminimki hitler dost olduğu bir ülkeyi arkadan vurmadı,vurmazdıda bu arada hitler bir atatürk hayranıydı inönüylede arası çok iyiydi.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın ırakı arapları. osmanlı değilmiydi kudüse yüzyıllar boyunca haram el değdirmeyen. osmanlıdan bi çıktı araplar sayesinde hemen bi yahudi devleti kuruldu. allah aşkına hangi bi tanesi filistin için bişe yapıyoki ırak için yapsın israile ses çıkartamayanlar abd yemi ses çıkartacaklar. afedersiniz ben ona şeyimle gülerim:lol: bende onları savunacakmışım. önce kendileri bi savunsunlar bakalım vatanlarını. 3-5 tane kendilerine direnişçi diyen masum insanları öldürenlerle olmaz bu iş..

[Bu mesaj crocodile tarafından 23 Kasım 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...