Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ya hani gm gelince hayvan gibi bi alev cıkıyo ya onu nası yapcam veya hazır scp si varsa[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 [FUNCTION bomba] src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move s 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move e 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move w 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move near 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move sw 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move nw 1 src.newitem 03709 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move se 1 Oyunda .bomba yazarsan effect olur[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben mesela .bomba yazinca beyaz marble floor lardan BYE yazisi yapmak istiyorum.bomba yazinca BYE yazisi cikacak yerde.Ama ben sadece Y harfini yapabildim gerisini yapamadim bunu yapabilecek yada yapilabilinirmi ?[signature][hline] Web di sabh ton sampoorn te vadiya taasveeran di khoj. NE DIYON KARDESIM SEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 floorlar çok büyük fakat başka bir itemle yapabilirsin mesela magical Ball larla . İstersen bi ev şekli bile yapabilirsin ben bi ara yapmıştım içinden cıkıyodum cok komik oluyodu ehehahhaeheah :D .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Nasıl yapıyordun peki biraz bilgi verirmisin :D[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Scpsi Yayınlarmsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar