Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 DeathLord said: Hayir tartisilmis falan da böyle rezillik var mi? Yardimci ofsayt diyor orta hakem hayir diyip gol veriyor. Bak iste bu tarz seylere hakem hatasi demekte zorlaniyor insan... Sonra 4-1, yok bi golü hatali yediyse cevirsinmis bilmemneymis birakin bunlari... hakemlerimizin çoğu böyle ama, rezillik demeyelim de, cesaretsizlik diyelim. MANU maçında gördük, cüneyt çakır veyahut yardımcıları hiç tereddüt etti mi. Hayır. Karar en boktan karar da olsa hakem güven vermeli sahada. Bizimkiler kasap terk hakem. http://www.youtube.com/watch?v=RDH_JgaNtOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 janis said: Sağlam koymuşuz , 4-1 yandan ses geldi !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ya oğlum...Dün akşamdan beri fener karşıtı cephe ve tabii ki Gargamel-Erman Toroğlu nasıl da sallıyorlar?! Ulan maçı fener 4 golle almış. en az 4-5 gol kaçırmış.ezmiş bursayı...o kadar tartışmalı gol dedikleri golü defalarca izledim; basbayağı gol. neyin hesabı bu yahu? ne yaptı lan fener veya aziz yıldırım sizlere diyeceğim bir karşı karşıya gelsem. bu gargamelle 3-4 sene önce nevizadeye çıkarken balık pazarınınn orada karşı karşıya gelmiştik, o zaman şimdiki kadar sivri değildi. ah bir kez daha karşıma çıksın, bak nasıl gider yapacağım ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aziz yildirim ne mi yapti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hayır bursa başkanının bu olaylara alet olması komik...lan sizi 2010 da ve hem de <>(hani fener çok güçlü, mafya, hakemleri ele geçirmiş,federasyon fenerasyon ya...o hesap)şampiyon olmuşsunuz. daha neyin ağlak zırlak muhabbetini yapıyorsunuz? takımda adam gibi tek futbolcu yok,şampiyon kadrodan sanırım tek futbolcu var ve sen hala "fener maçında hakkımızı yediler" diye ağlıyorsun...ayıp lan...vallahi ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KuddusiMavra said: Ya oğlum...Dün akşamdan beri fener karşıtı cephe ve tabii ki Gargamel-Erman Toroğlu nasıl da sallıyorlar?! Ulan maçı fener 4 golle almış. en az 4-5 gol kaçırmış.ezmiş bursayı...o kadar tartışmalı gol dedikleri golü defalarca izledim; basbayağı gol. neyin hesabı bu yahu? ne yaptı lan fener veya aziz yıldırım sizlere diyeceğim bir karşı karşıya gelsem. bu gargamelle 3-4 sene önce nevizadeye çıkarken balık pazarınınn orada karşı karşıya gelmiştik, o zaman şimdiki kadar sivri değildi. ah bir kez daha karşıma çıksın, bak nasıl gider yapacağım ona... Lan kaç yaşında adamsın, insan azıcık olgunlaşır ya azıcık. Gol hatalı verilmiş bi karar bunu bile kabul edemiyorsan bırak zaten hiç yazma/konuşma bile boşuna. Ha desen maç 4-1 bitmiş 1 hatalı gol nedir ki bi anlamı olucak belki de o da çok saçma skor değiştiriyor gol. 3-1'i 4-1 yapan gol olsa haklısın da skorun yönünü değiştirdiği için sahada oynanan futbolu dahi değiştiriyor işin moral kısmını kenara bile atsan. E bir de devre arasında hakemleri direk tehdit eden bir başkan var o devreden sonra hatalı bir gol geliyor vs vs... Hayır şunu konuşmayıp ne yapıcak adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: aziz yildirim ne mi yapti? mevzu tıpkı ortaya çıkan apo köpeği ile yapılan imralı görüşmeleri içeriğine döndü. "sen mi sızdırdın, o mu sızdırdı?" muhabbeti. kimse içeriği sorgulamıyoır...lan fener dün bursanın ağzına tükürdü, top oynatmadı heriflere,gittikçe de daha iyi top oynuyor fener, yenildiği bjk maçında bile böyleydi.şimdi bursalılar neden böyle gaza geliyorlar,nasıl bir hak yenmiş ki yahu? gregor zıplamış,kendisine değen yok,ofsayt yok, mereleş vurmuş,gol olmuş. neymiş, yan hakem ortaya gitmemiş. olabilir yahu,adam derdi neyse orta hakeme söylemiş,orta hakem de "hayır lan,gol" demiş...budur... inanın tersi olsaydı yani orta hakem bir şekilde golü vermeseydi bu sefer o gargamel-erman toroğlu ikilisi başta olmak üzere yine hakeme sallayacaklardı,"efendim sen nasıl orta hakemsin,yan hakemin hatasına neden ortak oluyorsun?"diyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 DeathLord said: KuddusiMavra said: Ya oğlum...Dün akşamdan beri fener karşıtı cephe ve tabii ki Gargamel-Erman Toroğlu nasıl da sallıyorlar?! Ulan maçı fener 4 golle almış. en az 4-5 gol kaçırmış.ezmiş bursayı...o kadar tartışmalı gol dedikleri golü defalarca izledim; basbayağı gol. neyin hesabı bu yahu? ne yaptı lan fener veya aziz yıldırım sizlere diyeceğim bir karşı karşıya gelsem. bu gargamelle 3-4 sene önce nevizadeye çıkarken balık pazarınınn orada karşı karşıya gelmiştik, o zaman şimdiki kadar sivri değildi. ah bir kez daha karşıma çıksın, bak nasıl gider yapacağım ona... Lan kaç yaşında adamsın, insan azıcık olgunlaşır ya azıcık. Gol hatalı verilmiş bi karar bunu bile kabul edemiyorsan bırak zaten hiç yazma/konuşma bile boşuna. Ha desen maç 4-1 bitmiş 1 hatalı gol nedir ki bi anlamı olucak belki de o da çok saçma skor değiştiriyor gol. 3-1'i 4-1 yapan gol olsa haklısın da skorun yönünü değiştirdiği için sahada oynanan futbolu dahi değiştiriyor işin moral kısmını kenara bile atsan. E bir de devre arasında hakemleri direk tehdit eden bir başkan var o devreden sonra hatalı bir gol geliyor vs vs... Hayır şunu konuşmayıp ne yapıcak adamlar? babamın oğlumusun ya da asker arkadaşım mısın lan, lanlı lunlu konuşuyorsun? bal gibi de gol, senin zoruna gitti diye gol değil mi diyeceim? ne alakası var olgunlukla? dün 2inci golden önce bursa spor top mu oynuyordu,neyin moralinden bahsediyorsun? sen ve senin gibiler fanatiklik yapacaksınız,o zaman iyi...ben de ne oluyor olm,öyle değil böyle deyince terbiyesizlik yapacaksın he?!?! hakemleri tehdit etmiş başkan? kim diyor bunu? bursa menajeri. fenerbahçe klübü ne diyor, yok olm öyle bir şey diyor...sen şimdi bursa menajerinin dediklerini doğru kabul edeceksin, o zaman olgun olacaksın...ben de klübümün açıklamasına inanacağım,ben olgun olmayacağım he...yürü güt lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 lan deme lan babam kızıyo lan! asdafadafda said: "Başkanımızın, 'müsabakanın adaletli yönetilmesine' ve 'üst üste kasti faullerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına' yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. serzenişşşşşş ov yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gala bu arada cuneyte cesur davrandi kirmizi cikardi yazamnlar var. dogru karar ile yanlis karar filtreleriniz karismasin cuneyt kurmziya kirmizi cikardi burda faul ofsayta gol verili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Şimdi öncelikle adam dediğin eleştirdiği şeyi kendi yapmaz. Lan lafı battıysa kullanmayacaksın onu bi geç dolayısıyla bunun üzerinden yaptığın boş konuşmaları da geç. 2-) Gol falan değil pozisyonda hakem kararı hatalı, aksini söyleyen tek bir otorite yok. 3-) Bugüne kadar Fenerbahçe Spor Klübü internet sitesi üzerinden onlarca yalan açıklama yayınladı güvenilirliği Posta gazetesinden daha az FB sitesinin. 4-) Bursaspor yöneticisi böyle bir yalan söyleyecek kadar ne aptal, ne de ahlaksızdır diye düşünüyorum. Bununla beraber FB sitesi de Aziz Yıldırım'ın tam kelimelerini yazamıyor oraya gidip medeni şekilde hakemlere tepkisini ortaya koydu gibi muğlak bir ifade kullanabiliyor. 5-) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22787245.asp Şurdan haberin devamını okuyabilirsin, sen gerçi at gözlükleriyle okuyacağın için yalan haber der geçersin problem yok da en azından foruma bakan diğer insanlar okuyabilsin. 6-) Futboldan zerre kadar çakmadığın gibi siyasetten de çakmıyorsun 18-20 yaşındaki çocuklara alay malzemesi olduğun şu forumda niye ısrarla ciddiye alındığını düşünerek yazıyosun bunu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eee fatih terim napmıştı ki? topu sektirip sektirip hakemin kafasına atarak mı söyledi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 screwy said: gala bu arada cuneyte cesur davrandi kirmizi cikardi yazamnlar var. dogru karar ile yanlis karar filtreleriniz karismasin cuneyt kurmziya kirmizi cikardi burda faul ofsayta gol verili doğruyu/yanlışı tartışmadım ki ben orada başkan, hakemlerimizin etki altında kalan kedicikler olduğunu söyledim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 said: Başta Süha Sidal olmak üzere F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın söylemleriyle ilgili ortaya çeşitli iddialar atılırken sporx.com raporlarla ilgili detaylara ulaştı… Raporları inceleyen TFF Hukuk Müşavirliğinin F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı müsabakanın hakemi Tolga Özkalfa'ya karşı sportmenliğe aykırı beyanlarından dolayı PFDK'ya sevk etme kararı aldığı sevk işleminin akşam saatlerinde gerçekleşeceği öğrenildi. Hakem Tolga Özkalfa'nın raporunda, Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal'ın F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın söylediğini iddia ettiği “Ben TFF filan tanımam. Alayınızın cezasını vereceğim. Hakemliğinizi de bitireceğim” şeklinde bir ifadesinin olmadığı ortaya çıktı. Aziz Yıldırım'ın PFDK'ya sevkine neden olan ihlallerle ilgili raporda, “Müsabakanın devre arasında hakemlerin soyunma odasına gireceği anda F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hakemlere hitaben, “Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faülleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor” seklinde sözler söylediği…” ifadelerini yer verildiği öğrenildi. Hem hakem hem de temsilci raporunda yer alan Aziz Yıldırım'ın ifadeleri arasında yine iddia edildiği gibi “F.Bahçe'nin yolunu mu kesmeye çalışyosunuz. Bizi eski halimize döndürmeyin” şeklinde ifadelerin yer almadığı ortaya çıktı. Bu arada Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal'ın da PFDK'ya sevkedileceği öğrenildi. Şimdi gözler Perşembe günü toplanacak olan PFDK'ya çevrildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Sporx, Tahir Kum, Sporx, Tahir Kum... Biyerden hatırlıyorum da çıkaramadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Theridone said: screwy said: gala bu arada cuneyte cesur davrandi kirmizi cikardi yazamnlar var. dogru karar ile yanlis karar filtreleriniz karismasin cuneyt kurmziya kirmizi cikardi burda faul ofsayta gol verili doğruyu/yanlışı tartışmadım ki ben orada başkan, hakemlerimizin etki altında kalan kedicikler olduğunu söyledim sadecetelefondan yazmıstım zaten cuneyt gorunce otoreflex vermisim lol kusura bakma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 DeathLord said: Şimdi öncelikle adam dediğin eleştirdiği şeyi kendi yapmaz. Lan lafı battıysa kullanmayacaksın onu bi geç dolayısıyla bunun üzerinden yaptığın boş konuşmaları da geç. 2-) Gol falan değil pozisyonda hakem kararı hatalı, aksini söyleyen tek bir otorite yok. 3-) Bugüne kadar Fenerbahçe Spor Klübü internet sitesi üzerinden onlarca yalan açıklama yayınladı güvenilirliği Posta gazetesinden daha az FB sitesinin. 4-) Bursaspor yöneticisi böyle bir yalan söyleyecek kadar ne aptal, ne de ahlaksızdır diye düşünüyorum. Bununla beraber FB sitesi de Aziz Yıldırım'ın tam kelimelerini yazamıyor oraya gidip medeni şekilde hakemlere tepkisini ortaya koydu gibi muğlak bir ifade kullanabiliyor. 5-) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22787245.asp Şurdan haberin devamını okuyabilirsin, sen gerçi at gözlükleriyle okuyacağın için yalan haber der geçersin problem yok da en azından foruma bakan diğer insanlar okuyabilsin. 6-) Futboldan zerre kadar çakmadığın gibi siyasetten de çakmıyorsun 18-20 yaşındaki çocuklara alay malzemesi olduğun şu forumda niye ısrarla ciddiye alındığını düşünerek yazıyosun bunu da anlamış değilim. senin demek ki gocuntun benim siyasetle ilgili yazdıklarım. seninle tek bir muhabbetimi hatırlamıyorum, o yüzden tabi ki bodoslama lan diye hitap etmen hoşuma gitmiyor. bir de kaç kuruşluk adamsın,kaç senedir kendi ayakların üzerinde duruyorsun, memlekete ne faydan var, sen beni tanıyor musun, benim bu hayatta neler yaptığımdan, neleri becerdiğimden, neleri beceremediğimden haberdar mısın?..üç kuruşluk maç yüzünden sen bana böyle lan diyerek hitap edecek bir adam mısın? ya da benim olgunluğumu sorgulayacak adam mısın? bu soruların cevabı bana göre hayır... ayrıca hep aynı tarz,bir tane dürüst adam gibi adam yok mu içinizde? delikanlı gibi çıkın,adam gibi tartışın,hep bel altı laf atmalar,laf sokmalar. bal gibi de ciddiye alıyorsun ki böyle madde madde sıralamışsın içine dert olanları. söyleyeceklerimi söyledim.sen buraya destan yazdın diye değişmeyecek fikirlerim. heee, bu arada yerim senin otoritelerini. sabah akşam futbol programı izleyen, spor gazetesi okuyan beynin otorite kavramı ahmet çakar, erman toroğlu ve gargamelgillerdir doğal olarak... rahatla şimdi...ya da ne yaparsan yap,bana ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yavuz hırsız hesabı işte.. Hırsızlıkları kanıtlandı ve ceza vermeyi bırak özür dilemedikleri kaldı.. Güney amerikanın uyuşturucu tüccarı ülkelerinde bile daha çok hukuk vardır. Bu bir şey değil yakında dövmeye başlarlar hakemleri gözlemcileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 45 dakika sonra editleye editleye yazabildiğin cevap bu mu? Otorite: Çalışmalarıyla kendini kabul ettirmiş, başarılı kimse. Markus Merk/Ahmet Çakar ikisi de hakem olarak kendinlerini kabul ettirmiş başarılı insanlar. Her ne kadar ikisini / ile ayırmak çok yetersiz olsa da bu konuda yorumları aynı olduğu için böyle yazmam gerekti. Neden uzun yazdım açıklayayım, forumda ignore komutu yok hiç de sevmiyorum senin mesajlarını okumayı bir kere yeterince cevap verirsem belki defolur gidersin diye umut ettim ama görüyorum ki boşuna uğraşmışım. Yoksa bana kalırsa cevap verilmeye değmezsin çünkü nasıl olsa anlamayacaksın. Spor programı izlemekle ilgili bişey demiyim kalbin kırılır yoksa, ben maçı da izlemedim programları da. O eski hakemlerin yorumlarını da burda okudum, pozisyonu da ligtv.com.tr'den izledim. Şimdi ortada basit bişey var, faul tartışabilirsin, kart ayarını tartışabilirsin, futbolda çoğu şeyi tartışabilirsin ama ofsayt gibi somut şeyleri tartışamazsın. Zart diye çekiyorlar çizgiyi görüyorsun ofsayt mı değil mi. Ha gördüğünü bile kabullenemiyorsun ki bu sende patolojik olarak var zaten böyle oluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yok canım, işim gücüm olduğu için dünyanın dört bir yanı ile telefonla konuşup (o 45 dakikada 2 Nijeryalı, 2 Mısırlı, 1 Pakistanlı, 3 Bangladeşli, 1 Polonyalı, 1 İtalyan, 1 Alman ile telefonla konuştum) 1 milyon Dolar'a yakın sipariş aldım. Ama bilseydim benden böyle hararetle cevap beklediğini daha önce yazardım. Hava güzel. Çık dışarı hava al. Dolmabahçe'De ki TBMM tesisleri muhteşemdir şimdi. B)- edit: maç sırasında hakem ne görürse doğrusu odur. maçtan sonra rahat koltuklarında, osura osura ileri geri oynatarak, araya çizgi çizerek ofsayt yorumlayan adamlara da kılım, onları otorite sanan adamlara da kılım. editledim diye dövmezsin beni umarım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Önce pozisyon gol de sonra renk körlüğün yüzüne vurulunca da kıvır hakemin gördüğü karar doğru karardıra çevir. Edit: Ha ayrıca benim itirazım da hatta Bursaspor'un itirazı da devre arasında hakemler tehdit edilince 2. yarı hakemlerin gördüklerini çalamadıkları yönünde. Zaten o gol esnasında yan hakeme bakınca görüyorsun gördüğünü çalamadığını. Adam gol gördüyse orta sahaya koşamamış, ya da gol değil görmüş bayrağı çekememiş, adam o an ne gördü bilmem ama "Bayrağı çekemediği" gerçek. Banane kaç pakistanlıya mouth to mouth yapıp ne kadar para aldığından ayrıca ne alaka yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hakemler rapor yazmamis mi devre arasi bizi tehdit ettiler diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yarın raporun teslimi. bakalım görücez ne yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 noldu ya bugün iş güç koştururken birbirine girmiş kulüpler lan. bursa-fb atışıyordu da kasımpaşa niye daldı olaya? said: Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden “Kamuoyuna Duyuru” başlığı ile yapılan duyuruda, Fenerbahçe-Bursaspor maçının devre arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak sayın Bursaspor Kulübü Menajeri’nin iddialarına cevap verilirken, Kasımpaşa A.Ş. hakkında dolaylı olarak ve ima etmek suretiyle asılsız itham ve isnadlarda bulunulmuştur. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Kasımpaşa A.Ş.’ye yönelik olarak gerçekleştirilen bu asılsız itham ve iftiraya karşı Kasımpaşa A.Ş. olarak cevabımız aynen şu şekildedir: “…Doğrular idare, acizler şikayet ve NAMUSTAN YOKSUN OLANLAR İFTİRA EDERLER …” (Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi, Şubat 2013, Başyazı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aziz yıldırım şerefsiz olduğunu resmi olarak açıklamış. bu konuda dürüst en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar