forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yıllık izin de 2ye bölünüyor 2 saatlik ders için 10 gün yıllık izin alcaz filan
L'amante Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 mazeret izni de her hafta alınmaz zaten. yine de bimerden önce dilekçe yazılabilecek bir üst makam varsa oraya da bildirebilirsin durumu. kolay gelsin... ya da çoğu memurun yaptığı gibi rapor alacaksın...
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ilk mesaja cevap yazıyorum, aradakileri okumakla uğraşamadım. müdürüne atar yapmasan iyi, çözüm üretmeye çalışsan, neden sana böyle gıcıklık yapıyor bunu bulmaya çalışsan daha güzel olur. çünkü o zaman sonucu sen de beğenirsin. bizim şirketimizde de var, master yapan kursa giden vs. bunlara izin veriyoruz, çünkü bize artı getireceğine inanıyoruz. belki müdürün senin onlara artı getirmeyeceğini, ayrılacağını vs düşünüyordur. yani şuanda mastera gitmenin adama 2 yıl sonra hiç bir faydası olmayacak ise bu tür gıcıklıklar yapması normal. kendisi ile konuş, senin için önemini, kariyerin için önemini ve şirkete sağlayacak faydayı anlat. atar yapmak çözüm değil, adam verir tazminatını koyar kapının önüne, "ama ama" bile diyemezsin.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 forgiver said: Noyzura said: kaç yaşına kadar kendini birilerine ezdirip hakkının yenilmesine izin verirken başkalarını zengin etmek için köle olarak çalışacan ? devlete çalışıyoruz, işi mi aksatalım bende devlete çalıştım devlet işi aksatınca bende tavrımı çok net ortaya koydum..
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: Noyzura said: ilkokulda beş ev ve beş okul değiştirdim. ama bir yalı vardı arada. yok muydu? ayrıca kötü tabii o kadar sürede o kadar ev var
Seele Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 gecen gün vurdum tekmeyi girdim müdürün odasina. dedim isim var gidicem tabi seelecim lafi mi olur dedi.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: var hah işte, öyle bir evde büyümüş bir çocuk olarak düşündüm, o zaman geçim derdin yoktur diye mantık yürüttüm, zira senin yaşadığın gibi yaşamak için gelir derdin de olmaması lazım. işte o zaman "köle gibi çalıştırmalarına izin verme" lafı çok yersiz geldi =)
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Theridone said: senin masana vuriyim mi vastirik Odama kadar ulaşabilirsen vur bence.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: Noyzura said: var hah işte, öyle bir evde büyümüş bir çocuk olarak düşündüm, o zaman geçim derdin yoktur diye mantık yürüttüm, zira senin yaşadığın gibi yaşamak için gelir derdin de olmaması lazım. işte o zaman "köle gibi çalıştırmalarına izin verme" lafı çok yersiz geldi =) Köle gibi çalışmak yerine çalıştırırım lan dedim iş kurdum yine de köle gibi çalışıyorum neyden bahsediyorsunuz siz yea?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: Noyzura said: var hah işte, öyle bir evde büyümüş bir çocuk olarak düşündüm, o zaman geçim derdin yoktur diye mantık yürüttüm, zira senin yaşadığın gibi yaşamak için gelir derdin de olmaması lazım. işte o zaman "köle gibi çalıştırmalarına izin verme" lafı çok yersiz geldi =) yalı gibi dediğin ev köyde yani zaten bi kaç ay sonra da babam bu dünyadan ayrıldı. karşıyaka alaybey pazarında çorap sattığım günler oldu ilkokulda.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 wastyrx said: Theridone said: senin masana vuriyim mi vastirik Odama kadar ulaşabilirsen vur bence. üst kattan deler de gelirim np
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 o zaman pirezidente yazan kapı benim kapım, gel çayımı iç sonra vurursun masaya
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Seele said: gecen gün vurdum tekmeyi girdim müdürün odasina. dedim isim var gidicem tabi seelecim lafi mi olur dedi.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 wastyrx said: o zaman pirezidente yazan kapı benim kapım, gel çayımı iç sonra vurursun masaya çayını içtikten sonra samimi bir ortama kavuşuruz o zaman kıyamam işinde yardım felan ederim ben :/
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 wastyrx said: Köle gibi çalışmak yerine çalıştırırım lan dedim iş kurdum yine de köle gibi çalışıyorum neyden bahsediyorsunuz siz yea? kendi işin abi doğaldır =) Noyzura said: yalı gibi dediğin ev köyde yani zaten bi kaç ay sonra da babam bu dünyadan ayrıldı. karşıyaka alaybey pazarında çorap sattığım günler oldu ilkokulda. başın sağolsun =/ ne bileyim yahu
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Theridone said: wastyrx said: o zaman pirezidente yazan kapı benim kapım, gel çayımı iç sonra vurursun masaya çayını içtikten sonra samimi bir ortama kavuşuruz o zaman kıyamam işinde yardım felan ederim ben :/ Tamam işe alındın!
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://img2.blogcu.com/images/t/a/v/tavuksuyunamustafa/n7837528270_342966_5200.jpg
Seele Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yalan bi tablo yapiyor ondan baska bisi yaptigini bilmiyorum. ha kanvasi iyidir o ayri.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Theridone said: ben işe alınmam, iş veririm! O zaman işe alındım?!
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 estağfurullah ağam ne haddime. hem biz seninle çalışırsak o işyeri batar sdf akşama kadar makaranın beline vururuz
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: forgiver said: Noyzura said: kaç yaşına kadar kendini birilerine ezdirip hakkının yenilmesine izin verirken başkalarını zengin etmek için köle olarak çalışacan ? devlete çalışıyoruz, işi mi aksatalım bende devlete çalıştım devlet işi aksatınca bende tavrımı çok net ortaya koydum.. çıkarıp masaya vurmak işine ve devlete yaradıysa iyi yapmışsın ben de kendi labımı kurdum http://i.imgur.com/Ae1rZvA.jpg
Öne çıkan mesajlar