loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ya bu paypal kartı doğrulamak için aylardır code gönderdik card statement a bakın diyor.. Hesap extresine mi bakıcaz bunun için ? Orada alışverişlerim gözüküyor ama doğrulama için yaptıkları 3 tl lik borçlardırma gözükmüyor ! Hem gözükse bile orada code olur mu ? Nasıl çözücem bunu, şu an alışveriş yaptırmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ara bankayı, ekstremde paypaldan bi çekim yapılmıs olması lazım onu söyler misiniz de, söylesinler, kodu gir. finito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ama biraz önce code yok diye bir daha istedim, o yüzden hesap kesim tarihini beklemem gerekir mi ? Bizde bankaları veya gsm operatörlerini telefonla arayıp işlem yapmak işkence.. Kanser olurum code u öğrenene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu saatte emin ol 10 dakikaya kalmaz halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ara bankani soylesin kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ok.. bi denim , bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 2.5 buçuk yıldır kullanmadığım neo kartın şifresini soruyor yahu.. axess i sorsa söyliyeceğim, operatöre bağlanmak gibi bir şeyde yok.. Bankaya gitsem kesin çağrı merkezini arayın derler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 internet bankacılığı kullanıyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Tamam işte sen işlem yaptığın zaman provizyon bekleyenler kısmında gözükmesi lazım paypal kodunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bu kod sabit mi ? Bana özellikle bir kod göderdiklerini düşünmüştüm... Maile gelen extre de hiç bir şey yok çünkü harcamaların yanında.. Ama interneti bi kontrol edeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sana özel kod evet extrendede çıkması lazım yada güncel kart işlemlerinde felan çıkar provizyonda ki işlemlerde yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 o kod şey sanırım, senden bi ücret çekiyolar 3.187 lira gibi, virgülden sonraki rakam senin aktivasyon kodun. onu girince paranı tekrar geri gönderiyolar. cook uzun zaman oldu paypalı actıralı ama öyle kalmıs aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ben atmden ögrenmiştim direk paypal bla bla CODE: yazıyodu yanlıs hatırlamıyosam yada Paypalxxxx direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ben 5 yıldır kullanıyorum ilk defa istiyor , 1000 euro limite yaklaşıyormuşum mu neymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Internet bankacığında bekleyen provizyonlar kısmında buldum code u.. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 TR deki faaliyetlerini durdurmuşlar gg https://pbs.twimg.com/media/Cju122jXEAE_9fd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar