BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 filelist.org için herhangi bişe lazım değil de ordan indirdiğin bir şeyi mount edecek bir program mı arıyosun tam anlamadım? dosyanın formatı nedir bir de?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 dosyanin formati torrent bunu hangi programla dl edecegim[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 router arkadsinda oldugum icin sari isik yaniyo bittornoda da bunu firewallun arkasina nasi verebilirim yani portunu nasi acabilirim[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ha ok torrenti kullanacağın programı sormuşsun :) mount deyince ben çektiğini kullanmak istiyosun sandım azureus, abc, bittornado gibi programlar var ben bittornado kullanıyorum http://bittorrent.com/download.html[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 firewall'u kapatmadan sarı ışığı yeşile çevirmenin yolunu bilmiyorum, firewall'u toptan kapattım ben[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 indiriyorum suan da sari isik yaniyor programi nasi firewall arkasina alabilriim router var bende[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 routerin firewallu nasi kapanir[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 2k il dl yapiyorum bu sari isik olayini nasi cozebilriz ya uhu[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 firewall olayını bilmiyorum ben XPnin kendi firewallu o sorunu yarattığı için kapatmıştım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=95014 burda yazanlara bi goz at ben sadece o topicteki bilgiler ile portlari actim,boylece dl hizim artti ve isik yesil oldu torrent icin standart port 6xxx li bisey ama bazi torrent siteleri icin filelist.org gibi mesela 40000-60000 li bisi araligini acman gerekiyor yukardaki topicteki uygulayip portlarini acmayi basarirsan zaten ,butun torrent sitelerinin faq kisimlarinda hangi portlar uzerinden baglanabilecegin yaziyor bittornado kullaniyorum bende buarda..kullandigim siteye gore portlari degistirebiliyorum kendi ayarlarindan,baya rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 buarda ben de normalde cok cabuk sekilde torrentbits.org dan acc alabiliyodum ,ama simdi gercekten 1-2 saat ugrasmama ragmen(4 gundur ) account almayi basaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 heh bende kil olmaya basladim ykalasik 5 6 aydir uyeyim siteye 3. accountumu kapadilar yahu artik ac ac bitmiyo share ratio dusuklugunden cok sik account kapiyolar dikkat edin o yuzden birde buranin ozelligi buraya herkes upload edemez uploader denilen kisiler upload eder ayni zamanda ilk seed edenlerdir ve direk release grouplardan upload ederler suprnova gibi kimin koydugu belli olmayan biryer degil ha suprnovada su var eski seyleri bulabilirsiniz burda bir zaman sonra tracker dan ve siteden kaldiriliyor torrentler o kotu eski seyleri bulmak cok zor film disinda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya bu ratio nasil articak anlamiyorum zaten benim cektigim dosyada 100 seeeder varsa 5 leecher oluyor e ben bitirince acik bile biraksam 1-3 kb upload edio,cok seeder oldugu icin 1 hafta acik biraksam anca cikartiyor ratioyu ,oda bayar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hayda torrentbits te back to the future trilogy box seti kaldırmışlar ne etçem ben şimcik ? %50 da kaldı :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Başka bir yerden torrent bulacaksın. Şansına dosyalar aynı çıkarsa, dosyaların kaydedileceği klasörü yarım kalan klasör olarak belirtirsen devam etme ihtimali var.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Neden uğraşıyorsunuzki? tıqla buyrun...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 beyler bana kizmayin ama torrent..emule ..ares falan bunlar yas en iisi dc++ gelin girin su olaya[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dc++ den verim alamiyorum ben 2 mbit hat var adam gibi cekemiyorum bile karsidan ,ancak okuldan baglandigimda 100 mbitlik hattan yani o zaman verimli geliyor dosyalar baya evden get the file list dedigim adamlarin fiilelistlerini bile cekmekde zorlaniyorum belkide orda da bi ayar cekmek gerekiyor ve ben bilmiyorum su an onun icin torrent en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben torrentle sürünmekten bıktım hep 2-3 kb ne bu böyle öle üyelik falnada zor en iyisi e-mule açıyorum 3-4 tane dosya her biri min 4 kb alıyo nerdeyse hep full bağlantı kullanılıyo... zaten her oyun 2-4 cd olduğundan sorun olmuyor... birde cue biliyordumda "iso" uzantısıda oyun oluyo değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya iste eger hattin idare eder bile olsa ,torrentbits.org gibi sitelerden cektigin zaman maximum hizini kullanabiliyorsun normalde supernova tarzi free yerlerdeki torrentleri seed eden insan sayisi az oluyor ,o yavasligin sebebi, torrentbits.org da bi film oluyor mesela 100 kisi seed(upload) ediyor 10 kisi cekiyor.maximum hiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Arkasında olduğun roter nedir? SP2 yüklü mü birde herhangi bir firewall yüklümü pc'nde?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hala kullanıcı adı alamadım, kullanıcı adı alıpta kullanmayan varsa bana ö.m ile atabilir mi acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 2 ip den bi acct u kullanmak ban sebebi[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 account alınmıyor ya[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sign up sayfasini baslangic sayfan yap elbet rastgelirsin ne zman birisini banlayacaklari belli olmuo[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar