guksot Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ben ve arkadaşım yazın 4 hafta maltaya gidicez gibi. St. julians da kalıcaz. Önceden maltaya gitmiş arkadaşlar varsa gezme, yiyip-içme ve eğlenme konusunda tavsiyeleri var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 su yok doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 her bulduğunu ye-iç. değişik tatlar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 başbakanını tanıyorum ben hondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bol bol seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sex adası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 4 haftada yerdeki kaldırım taşlarının sayısını ezberlersiniz 4 hafta ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 4 hafta sonra vatandaslik verirler soyleyim ark var orda fena bir yer degil diyor cagiriyor paso da vakit olmayor acayip de bi dili var italyanca-arapca karisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 arkadaşlar maltaya giden baltayı alır zaaaa XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Sonofa said: Bol bol seviş Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 pascalnouman said: 4 hafta sonra vatandaslik verirler soyleyimucuz ucak bileti baktım da bulamadım ya pahalı hep trenle gidiliyo mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sen bu gazla tren ilede gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Maltada 4 hafta bilemedim çok gerekli değil. Mutlaka görülmesi gereken yerler Valetta limanı, topları koydukları yerden her biri şehir sayılan yarım adacıkları izlemek ve o limanın ihtişamı çok güzel. Mdina, taş binalar arap izleri görmek için güzel bir yer. Çok güzel pasta yapan bir cafe var. Bir de restoranlardan birinde hayatımda gördüğüm en güzel uyarı cümlesi vardı. "Unattended children will be sold as slaves" Gozo, özellikle karnaval zamanı çok güzel oluyor. Çok garip bir mutfağı var en pahalı yemek de simsiyah at eti. Malta'nın insanları genel olarak canayakın ve sevimlidir. Malta'daki dil okullarından dolayı baya bir Türk var. Maltalıların Türklere genel tribi "Nasıl koyduk ama" havasındadır. Tarihimizde çok da umursanmayan bir Malta kuşatması var ki adamların milli tek başarısı. Bir de sarı kutuda deniz suyunu arıtarak yaptıkları iğrenç biraları var. Maltayı mutlaka Malta'lı bir adamla gezmek lazım. Yoksa hiçbir şey anlamazsınız 4 hafta da öfleye pöfleye geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar