nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 arkadaşlar 1 hafta once format atmıstım pc'ye 1 haftadır bırsey yoktu sonra ne olduysa bugun acmaya calısırken oldu (daha dogrusu olmus) windows açılıyor mesajından sonra kilitleniyor ve siyah ekran geliyor ''windowsu normal olarak başlat ve onar'' secenekleri çıkıyor. ikisini de ayrı ayrı denedim normal olarak başlat seçtıgımde tekrar aynı siyah ekrana donuyor. onar dedıgımde de windows bir çözüm bulamadı dıye uyarı verıyor (zaten ne zaman çözüm buldu ki) ve kapanıyor. ilk defa format atmıştım ama herşeyi dogru yaptıgıma ınanıyorum. (anakart ve ekran kartı cdlerinden driverları yukleyıp guncelledım vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 donanımdaymış ya trollemeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ne ram var makinada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 8 gb 1300 mhz. bir haftadır sorun yok. zorlama gıbı bırsey de olmaz bizimkiler sadece facebook okey takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar