under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Arkadaslar, su anda universite son siniftayim ve bitirme tezimi hazirliyorum. Tezim bilgisayar oyunlari ve sosyallesme uzerine. Her ne kadar istemesemde bir anket yapmak zorundayim ve sorularima cevap vericek azcik sabri olan insanlara ihtiyacim var. Sorulari emaille adreslerinize gonderecegim ve bana cevaplari ile geri gondermenizi istiyorum. Eger ilgilenirseniz lutfen bu topicin altina mailinizi yazin yada bana pm atin. Simdiden tesekkur ederim.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 spss biliyormusun, birde hangi formatta yollayacaksın? [email protected] [Bu mesaj Fegro tarafından 14 Kasım 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Baba, [email protected] $eref duyarim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sen buraya sorulari sorda biz cevaplariz cevaplatiriz yavrim[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar