senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yok be cayyolundayim ben oyle bi guzelligi yok. oran fena degil, ordaki siteler. gol manzarasi var en azindan.
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Kecioren, bahceli ve arjantin sokagi cok tirt cok wannabe
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Valla doğma büyüme yerli ankara'lı olarak geneli tırt dır Ankara'nın.. ama bir tunalı,tunus cad.,çayyolu park cad.(her daim takılmak bütçeyi sarsabilir) gibisi de yok biraz da birbirinin kopyası 1528 mekandan iyisini bulmak çaba istiyor... Eskişehir burdan daha güzel valla..
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ankara ile eskişehirin karşılaştırılması, eskişehire hakaret gibi oluyor :) izmir vs eskişehir yapabiliriz
Soris Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Şu unutma beni diye lanet olası bir dizi var Ankarayı çok bilmiyorum ama kesin en tırt yerleri o dizinin çekildiği yerlerdir ahah
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kuzey yıldızı mı ne vardı asıl huawei'in yanında çekiyorlardı diziyi kadraja girmişliğim vardır kesin o dizide ahah
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Köylü senko çok biliyormuş gibi ahkam kesmiş ya topikte
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ankaranın GM i olabilecek kadar , butun ilceleri de dahil, gezmis biri olarak soyleyebilirim ki sincan kadar dandigi yok dagilin simdi la!
Öne çıkan mesajlar