chrome Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu topicte was ise cop un eski çıktık olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ya da baya iyi arkadaş olduğumuzu öğrenmişte olabilirsin? O_o @hatun Bi yerleşte gelicem istanbula ziyarete, iş yaptırama diye bekliyorum resmen auhheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 beleş terapi var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 çocukluğuna dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Olm bakin ben deliyim, benim topiimde kendi muhabbetinizi yapmayin, allahima picaklarim deli diye ceza da vermezler oldugunuzle kalirsiniz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 43 müydü 46 mıydı 46.5 muydu o rapor? kaçtı o rakam!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 copry said: napae vardı kaçırmasaydınız keske kacirsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 46 ama benimki biraz daha ileri oldugu icin 46.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu arada sandalye ve vastriks yardimci oldular, cok tesekkur ederim kendilerine. Abso illa kitleyeceksen kilitleyebilirsin, acik da kalabilir ama benim acimdan sorun yok. Tisikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu arada geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 askerden kaçmaya mı çalışıyosun panpa noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 5 sene askerlik yaptiricaz ama garanti hastaligini bitiricez deseler seve seve askere giderim ya, yemisim askerligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ara beni sana bi seans ayıralım ofiste offical olarak yapmıyorum ama önlisansım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Oyle bi dedin ki casting coucha oturtucaksin gibi hissettim = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Askerden muaf olunuyor mu lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Yok lan, en fazla rdm li olursun, askerden kacirtirlar mi adami. Zaten onu da bilmiyorum ilac kullaniyoruz diye illa rdm li mi yapicaklar. Intihar ya da oldurme egilimi yok, sadece duzenli psikoloji icin dusuk dozda antidepresant aliyorum. Ben de mi ekstazicilerle ayni kategoride olucam yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ankara civarinda varsa bana OM atabilirse sevinirim, simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar