Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Selam arkadaşlar laptopu ilk aldığım zamanlardaki performans'ın %30 u yok makinede şuanda. Ful grafik oynadığım skyrimde [tamam hepsi ful değildi ama hemen hemen coğu fuldü] takılma yaşamazken belli bi saat sonrasında frame atlamaları başlarken şimdi bırakın skyrimi dota 2 oynayamıyorum. Nedeni sizce ne olabilir? Makinenin özelliği i5 2450M 2.5ghz (turbo boost ile 3.1 e cıkartılabiliyor) Nvidia geforce gt 630m 4095 turbocache [128bit 2gb ekran kartı] 6gb ddr3 ram 750gb hdd [hdd nin 500 gb ı boş] Bu laptopla skyrimde fule yakın oynarken sıkıntı olmazken şimdi dandik oyunlarda bile aşırı kasma yaşıyorum.Sizce neden olabilir? [Format attım 3 defa düzelmedi Anti virus programları kurdum ettim vs yok hala problemli.] birde turbo boost ile 3.1 e çıkarmak zararlı mıdır işlemciyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 tozlanma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 acer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 olabilri mi yav? ben bu sıkıntıyı taa 4 ay önce yaşadım. Yani Ağustosta almıştım 2 3 ay tozlanma için çok kısa bir dönem değil mi? kusura bakma hiç bir bilgim yok bu yüzden böyle şeyler soruyorum niye eziyon len acer diye :p gayet iyi bence laptop. Oyun oynarken sıkıntı ya. Loadingler falan çok hızlı ama gel gör ingame de fps yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 termal macun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Aynısından biz arkadaşla birlikte aldık. Onunkinde fan problemleri falan oldu. Pc kasıyodu oyunlarda kapanıyodu. Servise gönderdi parça değişti geldi bi sıkıntısı kalmadı. Ben bi problem yaşamadım skyrim falan da oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hadi ya. Bende ölü piksel de var garantiye o zaman kesin vereyim ya.Çok sağol dartanyan. Hiç fena alet değil ya gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 acer alınır mı ya, bi markanın her laptop u sorunlu olabilir mi sorusunun cevabı acer, ya çok ısınır, ya çok yavaşlar, dandik marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bilmiyomda insallah parça değişimi yaparlar ya :) eski king makinemi özledim cünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Selam, Güzel bir temizlik ve tazelenen kalite bir termal macun sorunu çözecektir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Daha yeni almışsın, eski olsa harddisk derdim. Go go temizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Teşekkürler valla içim rahatlıyor ya.Bu gün garanti servisi ile konuşup bütün dertlerimi anlatacam. Arkadaşım acerların garantide tamir süresi cok kısa oldugunu söyledi 2 3 gunde hallediyorlarmış insallah bu kadar kısa sürer. Teşekkürler cevaplar için cünkü daha önce hiç laptop kullanmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar