Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acer 5750G Model Laptop [Aşırı yavaşlama]

Fakkoo

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar laptopu ilk aldığım zamanlardaki performans'ın %30 u yok makinede şuanda. Ful grafik oynadığım skyrimde [tamam hepsi ful değildi ama hemen hemen coğu fuldü] takılma yaşamazken belli bi saat sonrasında frame atlamaları başlarken şimdi bırakın skyrimi dota 2 oynayamıyorum. Nedeni sizce ne olabilir?

Makinenin özelliği
i5 2450M 2.5ghz (turbo boost ile 3.1 e cıkartılabiliyor)
Nvidia geforce gt 630m 4095 turbocache [128bit 2gb ekran kartı]
6gb ddr3 ram
750gb hdd [hdd nin 500 gb ı boş]

Bu laptopla skyrimde fule yakın oynarken sıkıntı olmazken şimdi dandik oyunlarda bile aşırı kasma yaşıyorum.Sizce neden olabilir? [Format attım 3 defa düzelmedi Anti virus programları kurdum ettim vs yok hala problemli.]

birde turbo boost ile 3.1 e çıkarmak zararlı mıdır işlemciyi?
Sosyal ağlarda paylaş

olabilri mi yav? ben bu sıkıntıyı taa 4 ay önce yaşadım. Yani Ağustosta almıştım 2 3 ay tozlanma için çok kısa bir dönem değil mi? kusura bakma hiç bir bilgim yok bu yüzden böyle şeyler soruyorum

niye eziyon len acer diye :p gayet iyi bence laptop.

Oyun oynarken sıkıntı ya. Loadingler falan çok hızlı ama gel gör ingame de fps yerlerde
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler valla içim rahatlıyor ya.Bu gün garanti servisi ile konuşup bütün dertlerimi anlatacam. Arkadaşım acerların garantide tamir süresi cok kısa oldugunu söyledi 2 3 gunde hallediyorlarmış insallah bu kadar kısa sürer. Teşekkürler cevaplar için cünkü daha önce hiç laptop kullanmamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...