fenn Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lütfen dar,beyaz geyik desenli siyah taytlarınızı halk aranızda giymezseniz memnun kalacağız. Evli erkekler neyse de bekarlar daha evlenecek, çoluk çocuğa karışacak bari onlara acıyın. Resimdeki taytın içine tayttan 10 15 beden büyük birisini hayal edin
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bekar selülit birliği resmi kıyafeti o. Deme öyle şeyler.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 neyini betimleyelim coco'cuğum, aradaki hava alması gereken boşluklardan selülitler fışkırıyor :(
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 tas olduklari surece her yastaki disi giyebilir.
SOREN Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://b.vimeocdn.com/ts/964/379/96437991_640.jpg
coco Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aslında samimi olmam gerekirse balık etliden halice kadınların dar ya da mini giymesinden ben de hazzetmiyorum. hatta cesurca giymelerini de anlamlandıramıyorum, ama sonra da kendime kızıyorum sanane be diye..
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 senko said: tas olduklari surece her yastaki disi giyebilir. lan işte hepsi giyiyor. üzücü olan bu. yoksa 30+ kadınları 30- olanlara tercih ederim her zaman
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 coco said: aslında samimi olmam gerekirse balık etliden halice kadınların dar ya da mini giymesinden ben de hazzetmiyorum. hatta cesurca giymelerini de anlamlandıramıyorum, ama sonra da kendime kızıyorum sanane be diye.. ya işte devletin bir birimi olacak, "sen giy, sen giyme, hey maşallah ablacım tosun tombalak olmuşsun seni pehlivan yapalım" diyecek. gerekirse
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şişmanlarda biliyodur hoş bi görüntü olmadığını, sırf görüntü kirliliği olsun diye giyiyolardır bence... pis şişkolar.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 30 yaş üstü diye başlayıp şişmana getirmişsin olayı kafanmı karışık
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 30yaş ve üstü bayanlar tam kıvamındalar.. hmppfff
fenn Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 SNA1L said: 30 yaş üstü diye başlayıp şişmana getirmişsin olayı kafanmı karışık Demeye korktum sen olsan diyebilir misin hem 30 üzeri hemde şişman!!!
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dasaaa said: 30yaş ve üstü bayanlar tam kıvamındalar.. hmppfff rusya maceran bitti özüne döndün demi 30+ candır. bu kelimeyi de hiç sevmiyorum ama :(
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi rusya ayrı olay. ama 30yaş üstü orada da geçerli olabilir elbette. nedne olmasın
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 rusluktan aldığım tadı başka hiçbir şeyden alamadım. belki matruşka. ama yok yok... rusluk daha güzel
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 2 gün önce burger kingte 1 tane gördüm, önce anlamadım sırt çantası zannettim, kalçadan aşağı sarkmış. Zoom yapınca direk kör oldum. Havuç rendesinden yazıyorum.
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 topicte kız var ve o kız çok iyi bir kız olduğu için herkes seviyor diye ne kadar elegant ne kadar kibar bir üslup hüküm sürüyor değil mi arkadaşlar.
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şahsi fikir olarak o tayt hakkındaki görüşüm. iç gıcıklayıcı. hiç niyeti olmayan insanı bile çalıların arasından avına odaklanmış bir aslana dönüştürebilir doğru kullanılırsa. şişman kadın da giysin ne karışıyorsunuz. her malın bir alıcısı var. sizde sivilceli sivilceli dolaşmayın ortalıkta. yada makarna kollarla t shirt giymeyin diyor mu onlar. demiyor. boşverin gitsin o yüzden. körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz şurada.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 forum forum değil makina mühendisliği bölümü
Zikko Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şişmanlardaki özgüven kimsede yok, çünkü selülitleri hariç kaybetcek hiçbişeyleri yok ..
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sisman insanin varolmasi sacma, giydiginin neyini tartisiyosunuz.
Öne çıkan mesajlar