Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid Tutorial

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

gerci 2 gun içinde yeni sitede bulacaksiniz. sabirsizlar icin erken baski.
------------------------------------------------------
Druidler dünyanın bekçileridirler. Nesiller boyunca yattıkları uykudan, Yanan Lejyon'un (burning legion) en son istila tehditine karşılık vermek için uyanırlar. Archimonde'nin mağlubiyetinden sonra Druidler, mahvolmuş dünyanın yeniden inşasına yardım etmeyi seçerler. Lejyon'un saldırıları dunya duzeninde korkunç yaralar açmıştır ve druidler bunu tedavi etmek istemektedirler.

Druid oyuncuya birçok farklı stillerde oynama imkanı sunar. Normal formdaki bir druid, silahla ve buyuyle savaşabilir. Ayı formuna girmiş bir druid, öfkeli bir savaşçıya dönüşür. Kedi formuna girdiğinde ise gizlilikle hareket edebilen bir hırsıza dönüşebilir. Druidler ayrıca, iki ayrı özel hayvan formuna da bürünebilmektedirler. Kendini ve diğer karakterleri tedavi edebilme özelliği ile druidler, aynı zamanda Rahip [priest] rolune de bürünebilmektedirler. Bu konuda rahipler kadar çok yönlü değildirler [Holy Word, Shield, Resurrection yapamazlar] ama tedavi konusunda çok yeteneklidirler.

Uygun Irklar: Night Elves, Tauren
Tip: Melez
Standart Barlar: Health/Mana (Druid form/Aquatic form), Health/Rage (Bear form), Health/Energy (Cat form)
Uygun Zırh: Kumaş, Deri
Uygun Silahlar: Asa[staff], gürz[mace], Kama[dagger], Mızrak[spear], Yumruk [fist weapons]
Yorum: Tek başına olmak isteyenler için en ideal ırk

GÜÇLERİ
- Birçok farklı stilde oynayabilme [Farklı hayvan görünümlerine bürünerek oyuna lezzet ve nükte katarlar]
- Birçok silah seçeneği
- Suda yaşayan ve seyahat eden formlara bürünerek hızlı ulaşım
- Sınıflar içinde en güçlü Buff [zırh] özelliği
- Savaş esnasında resurrect[canlandırmak] edebilir

ZAYIFLIKLARI
- Sadece kumaş ve deri zırh giyebilir
- Bürünebildiği formlar karşıt ırklar kadar çeşitli değildir fakat daha güçlü olarak tanımlanabilir
- Çeşitli hayvan formlarında iken Druid büyülerini ve eşyalarını kullanamaz

BİLGİ

Bu sayfada Druidlerin tüm yetenekleri yer almamaktadır. Geri kalan bilgiler için sayfamızı takip edin.

YENİLEME
Healing Touch [şifalı dokunuş] - Dostça bir hedefi X den Y ye kadar iyileştirir. Bu Druid 'in ana iyileştirme büyüsüdür. Bu yeteneği sadece Druid formunda iken kullanılabilirsiniz. Bazı zamanlarda hedefin ne kadar zarar gördüğüne bağlı olarak, bu büyüyü action barınızda iki seviyeli olarak kullanabilirsniz. Mananızı gereğinden güçlü bir büyü kullanarak harcamak istemezsiniz.

Rejuvenation [gençleştirme] - Hedefi X süresinden itibaren Y süresi kadar iyileştirir. Bu büyünün savaş süresince aktif olması yararlıdır. Böylece düşman zarar verdiği sürece, iyileştirir ve bu zararın bir kısmını yok edersiniz. Savaş sonrası, siz veya takım arkadaşlarınızdan biri hafif bir zarar görmüş ise, bu büyüyü kullanarak tedavi edebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıkları üzerine çeken "tank oyuncular" üzerinde de kullanılabilir.

Regrowth [geliştirme] - Dost bir hedefi X den Y ye kadar, X-Y süresi boyunca iyileştirir. Bu büyü, iyileştirme ve süreli iyileştirme büyülerinin karışımıdır. Cast edilmesi zaman belli bir zaman aldığından, savaş esnasında kendi üzerinizde kullanmak istemezsiniz. Bu büyü, savaş sonrasında yada çok fazla zarar görmemiş grup arkadaşlarınız üzerinde kullanılması avantajlı bir büyüdür. Aksi halde healing touch ı kullanmak daha avantajlı olacaktır.

Tranquility [sakinleştirme] - çevrenizdeki tüm grup arkadaşlarınızın sağlığını her X saniyede, X süre boyunca yeniler. Druid büyüyü sürdürmek için odaklanmalıdır. Eğer herhangi bir saldırıya maruz kalırsa, büyü bozulur. Bu büyü tüm ekip üyelerinin bir seferde tedaviye ihtiyaç duyduklarında kullanılmalıdır.

Rebirth [canlandırma] - Ruhu bedene geri döndürür. X sağlık ve Y mana ile ölü hedefi canlandırır. Bu büyünün yüksek seviyelerini yapmak için büyü malzemelerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Mark of the Wild (Powerful Buff!) [Güçlü buff] - Tüm dost hedeflerin zırhlarını X kadar güçlendirir. Yüksek seviyelerde bu büyü zırh özelliklerini de arttırır. Daha yüksek seviyelerde ise resist yeteneklerini de güçlendirmektedir. Bu Druidlerin ekiplerde vazgeçilmez olmalarını sağlayan, oyunun en güçlü bufflarından biridir. Yüksek seviyelerini yapmak için büyü malzemeleri gerekmektedir.

Soothe Animal [Hayvan yatıştırma] - hedef yaratığı sakinleştirerek, size saldırabileceği mesafeyi X metre kadar düşürür. Sadece level 39 ve altı hedeflere etki edebilir. Bu yetenek sizi bir canavar ile dövüşürken avantajlı konuma getirir. Çevrede yan yana bir çok yaratık varsa, bu büyüyü kullanrak birini sakinleştirip diğerine saldırabilirsiniz. Bu büyüsaldırıyı önlemek için hareket halinde iken de kullanılabilir.

Cure Poison [panzehir] - Hedef üzerindeki zehir etkisini tedavi eder.

Abolish Poison [sürekli panzehir] - Hedef üzerindeki zehir etkisini tedavi etmeye çalışır ve her X sürede tekrar dener.

Remove Curse [lanet kaldırma] - Hedefe yapılmış lanetleri kaldırmak için kullanılır.

DENGE
Mo
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazinin sanirim ingilizcesini bir yerlerde okudum. Ama yeni baslayacaklar icin faydali. Cogu turk oyuncu ingilizce kaynaklari ve yazilari okumayi sevmiyor cunku. Bu bakimdan yararli olacaktir mutlaka.

Ancak bu tutorial olmaktan ziyade tanitma amacli cevirilmi$ bir yazi gibi. Zaten bildiginiz gibi official tutorial-strat olayi pek i$e yaramaz. Beta boyunca 1 ay kadar druid oynadim, bir suru druid forumu okudum, yazdim. Bayagi PVP'ye girdim ve inceleme firsatim oldu. Zaman buldugumda bir tutorial yazabilirim ancak oyun daha beta oldugu icin ve druid icin degi$ecek pek cok $ey oldugundan cok da yararli olabilecegini sanmiyorum.

Bu arada bu tur class yazilari (ingilizce) okumak isteyen WOW dizinine bakabilir. Orada tanitma amacli ve genel oyun sistemini anlatan guzel bir PDF var.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 22 Kasım 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...