Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben wow acılınca priest oynamayı dusunuyorum ama annamadıgım bazı seyler var mesela talents felan nası bi sistemde calısıo kac tane alıosun felan filan? Bide eski sslerde aldıgın büyünün felan arttıgını gordum sanırım o deişmiş yani healing büyün 60 oldu 61 oldu gibi artan bi ss vardı o deişmiş galiba? Bide şimdiden pre order eden varsa türkiyeye gönderen güvenilir bi site söyleyebilirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 eu pre-order'ları için ayın 26'sında sitede açıklama yapılacaktır, aceleye gerek yok. talent'ler level 10'da başlıyor ve level başına 1 talent point alıyorsunuz. level cap olan level 60'a ulaştığınızda 51 talent point'iniz oluyor. talent'ler genelde yeni özellikler/büyüler vermek yerine var olanları güçlendiriyor. skill'ler ile ilk olarak parayla öğrenildikten sonra çalışarak arttırılıyor. tabii para versek bile bazı skill'ler için minimum level sınırlaması var. max skill seviyesi ise level'ınıza göre belirleniyor. büyüleri ve ability'leri ise parayla öğreniyoruz. ama ilerdeki seviyeler için hem belirli bir level, hem de yüklü para gerekiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 22 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar