Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Arkadaşlar Ben Serverıma Connector yapmak istiyorum. Örnek vericek olursam Nebulanın eski clientında clientına tıklıodun iki kere ondan sonra karşımıza bağlantı programı cıkıyordu hatta gemili bi resim vardı pembe ve mor gibi renkler kullanılmıştı..Alltada *yama dosyası indirilio* diyodu ve ufak bi yükleme yaptıktan sonra client acılıordu .. Bilmiyorum bunla ilgili bir cevap aradım ama bulamadım. Bana Bunu nasıl yapcağımı Yazarsanız çok sevinirim.[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Programlama ve Program sözcüklerinin kökleri aynı. Connector de bir program olduğundan sanırım bir programlama dilinden anlaman gerekecektir. Veya hazır yazılmış kalıplar arayıp bul internetten varsa böyle bir olay[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sanırım burda Verilmiş Linkler var ama Çalışmıyor linkler ve Anlattıkları Şeyide anlamış deyilim Bana Neyi ne yapmam gerektiğini anlatan kücük bi yazı yazarsa buraya biri.Gerçekten çok sevinirim[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sağol çok makbule geçti[signature][hline] Web di sabh ton sampoorn te vadiya taasveeran di khoj. NE DIYON KARDESIM SEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pause Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 En azindan temel bir Visual Basic bilgisi, giris seviyesi bir connector yazabilmek icin isinizi gorecektir.[signature][hline]Quaxis High Council - www.quaxis.net - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Nasıl Yani Anlayamadım?[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 o konuda son sayfada link verilmiş. members.lycos.co.uk/devarthur/upload/convb.rar bu dosyalarda değişiklik yapman gerekecek. bunun için de vb bilgisine ihtiyacın var.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Connector.exe'yi açamıyorum Run time Error ''5'' Diye hata veriyor[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/VBRun60sp5.exe bi tık indir kur[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bakın bu resimde'Ki Gibi Istiyorum Ownerravenloft yapmış bu kadar zor bişimi bunu yapmak?cokmu bilgili olmak gerek? ve Konu[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mumchamberın verdiği linkteki connectoru çalıştırdım.yani ama orda paticiğin falan resimleri var nese bu dosyanın içinde Connector.vbp , ModRegistry.bas gibi şeyler war bunlar ne işe yarar ve ben ordaki mesala yazı ve resimleri dğeiştirmek istiorum logini falan ne yapmalıyım?hangi programla yapabilirim?[signature][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar