Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connector Yazılımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ben Serverıma Connector yapmak istiyorum.
Örnek vericek olursam Nebulanın eski clientında clientına tıklıodun iki kere ondan sonra karşımıza bağlantı programı cıkıyordu hatta gemili bi resim vardı pembe ve mor gibi renkler kullanılmıştı..Alltada *yama dosyası indirilio* diyodu ve ufak bi yükleme yaptıktan sonra client acılıordu ..
Bilmiyorum bunla ilgili bir cevap aradım ama bulamadım.
Bana Bunu nasıl yapcağımı Yazarsanız çok sevinirim.[signature][hline]..::Never Be The Same Again::..
Mesaj tarihi:
Programlama ve Program sözcüklerinin kökleri aynı. Connector de bir program olduğundan sanırım bir programlama dilinden anlaman gerekecektir.

Veya hazır yazılmış kalıplar arayıp bul internetten varsa böyle bir olay[signature][hline]shotokan kedisi
Mesaj tarihi:
Sanırım burda Verilmiş Linkler var ama Çalışmıyor linkler ve Anlattıkları Şeyide anlamış deyilim
Bana Neyi ne yapmam gerektiğini anlatan kücük bi yazı yazarsa buraya biri.Gerçekten çok sevinirim[signature][hline]..::Never Be The Same Again::..
Mesaj tarihi:
En azindan temel bir Visual Basic bilgisi, giris seviyesi bir connector yazabilmek icin isinizi gorecektir.[signature][hline]Quaxis High Council
- www.quaxis.net -
Mesaj tarihi:
Mumchamberın verdiği linkteki connectoru çalıştırdım.yani
ama orda paticiğin falan resimleri var nese bu dosyanın içinde Connector.vbp , ModRegistry.bas gibi şeyler war bunlar ne işe yarar ve ben ordaki mesala yazı ve resimleri dğeiştirmek istiorum logini falan ne yapmalıyım?hangi programla yapabilirim?[signature][hline]..::Never Be The Same Again::..
  • Yeni Oluştur...