Etos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çoook eskiden yazdığım bir şiiri buldum eski bir defterimin arasında: Eskiden ben yoktum, biz vardık Eskiden sen değil, ikimizdik Şimdi sen varsın, ben varım, bir de "seni seviyorum" diyen bir çift ağız Ama biz yokuz Şimdi bir çift lafa mı muhtacız İki yabancı gibi Gözlerim konuşuyor hiç durmadan Ama bakan var mı ? Eskiden sen de konuşurdun Benimle uzun uzun Ağzını bile açmadan Durmadan, durmadan... Belli, bir şeyler eksik hayatımızda Artık kelimelerle söyleyebiliyorum hislerimi Sevgi diyorum, aşk diyorum Ama sen diyemiyorum Şimdi bir çift lafa mı muhtacız İki yabancı gibi Hala konuşuyoruz, ama artık ağzımızla Hissetmeden, hissetmeden... [Bu mesaj Etos tarafından 16 Kasım 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çok hoş[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Tebrikler eskiden yazdiklarin böyleyse yenilerini nasildir acaba ? :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sende konusurdun benimle azını bile açmadan durmadan durmadan biraz saçmamı olmus?? azını açmadan durmadan konusuyo??[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 gözleriyle konuşuyormuş hanım kızımız.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 güzel...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 harika gerçekten :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 çok beyendim (uzun zaman bu foruma girmeyip sonra birden girince bayaa güzel vakit geçiriyorsun)[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Öne çıkan mesajlar