Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 CE gelmiycekmi peki nerden alıcaz CEleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 CE'ler olacak galiba mağazalarda ama hangilerinde olacak bilmiyorum. Facebook'ta gece satışı yapılmayacağı, oyunların 12'sinde mağazalarda olacağı söylendi Aral'ın sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 saka gibi adamlar kitledi turnuvayı symbolda bosuna verdi finali resmen, epic combeback olucaktı of symbol of.. gidip sonunda kespaay verdiniz finali... ama suc life'ta. roronun azını burnun kırması gerekiyodu life'ın kırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 _Spartacus_ said: CE'ler olacak galiba mağazalarda ama hangilerinde olacak bilmiyorum. Facebook'ta gece satışı yapılmayacağı, oyunların 12'sinde mağazalarda olacağı söylendi Aral'ın sayfasında. Aral daha getirtmemiş ki CE'leri...Fiyat yok heriflerde.Mağazalar bize mal gelmedi diyor.Taksim ve Erenköy D&R ile görüştüm.Normalini satıyorlar o da ön sipariş.Ne zaman kargoya verirler allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 oha hıc ce gelmiycekmi yani... pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Nezih'i de aradım.Adamlara gelen en son ürünlerin içinde CE yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ayıbın tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 GSTL Hots preseasonda all kill alamadık, bu ayıpla yasıyamayız cok calısıcaz diye acıklama yaptıydı kocları zaten. off be... ulan su donemde slayers olucaktı su sahnede nasıl eserlerdi gürlerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hadi bakalım hotsa acısılısa baya sert ypatık. maclarıda kacırdım göz ucuyla baürısmalarda izledim, restream ne zaman acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Lg-Im 4'te 4 yaptı resmen domine etti herifler turnuvayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 saka gibiydi ya, milleti domine ettikleri yetmedi birbirlerinide ettiler zaten. bütün turnuvada imden set alan tek oyuncu ret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar