paspatur Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Merabayın, Google SEM/SEO tecrübesi olan arkadaşlar bakabilir mi. Bazı sorularım olacak.
Patice Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 paspatur said: Merabayın, Google SEM/SEO tecrübesi olan arkadaşlar bakabilir mi. Bazı sorularım olacak. Ooo benim konular.. Geldim buyrun efem burdayım, evet.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Arama Ağı ve Raporlama Analiz sertifikalarım var beni seç :(
paspatur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 başlıktaki konuyla ilgili istanbulda alabileceğimiz en iyi eğitim hangisi olur. Daha sonra bunun sertifikasyon süreci nasıl oluyor. Biraz bilgi verebilir misiniz?
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Özetle bu işi en iyi yaparak/çalışarak öğrenirsin. Ön bilgi için bir çok seçeneğin kendini geliştirme olanağın var. SEM tarafında Google Learning Center aslında sana baya bir bilgi veriyor. Bunun yanında http://searchengineland.com/ gibi bir çok güzel site var. Burada sektörden çalışanlar bilgilerini çok güzel paylaşıyorlar. Google Adwords Community'yi de üşenmeden deşerim diyorsan orada da açıklamalar bulunabiliyor. Türkiye'de sanmıyorum ki düzgün şekilde bu tarz eğitim veren bir kurum/kuruluş olsun. Ciddi olarak bu işe girmek istiyorsan SEM işi yapan ajanslarda staj yapmanı öneririm. En iyi bilgi tecrübeyle edinilen bilgidir :P Google Adwords Community: https://www.en.adwords-community.com/t5/AdWords-Community/ct-p/AdWords Dijital Pazarlama için de seminerlere katılıp sektörden kişilerin sunumlarını dinlemen kesinlikle sana bir şeyler katacaktır ama burada da sonuç aynı. Dinlemek okumak ile bunu gerçekten yapmak bambaşka şeyler. Dijital olan bir şey ile ilgili bilgiyi internet üzerinde o kadar kolay bulabiliyorsun ki gerisi case study'leri 1. ağızdan dinlemek sanırsam. İşin asıl kısmı teoriyi pratikte başarılı-yaratıcı şekilde kullanabilmek. Yüzelsel bir cevap gibi gözüktü ama yardımcı olmaya çalışırım istersen. Edit: Bir kaç düzeltme yaptım. Typo vs.
antiban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 google webmaster tools mu ne onların youtube'da kanalı var ondaki tüm videoları izle.
Öne çıkan mesajlar