noddle Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Kısa bir video, Çok güzel bir giriş yapmış. Ders olsun. http://www.youtube.com/watch?v=CJF8nkt00_E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu adamın tam sunumu var mı etraflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu ara çok moda oldu bu tarz eğitimler. Eğer diksiyon eğitimi de almanız gerekiyorsa haftada 6 saatten 4 haftalık eğitimler daha mantıklı. Eğer sunum işleri ile uğraşacaksanız da spikerlik sunuculuk eğitimi de 11 hafta sürüyor. Bu tarz eğitimler ancak bir giriş / bir deneme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 benim çok ihitiyacım var bu tarz eğitime ya :( En son yüksek lisans tez savunması sunumunda, hocam bana "sunum ve anlatımda çok kötüsün, bundan sonraki ilk işin etkili konuşma, beden dili, anlatım teknikleri üzerine kurslara gitmek olsun" dedi. Ankarada var mı tavsiye edebileceğiniz kurslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu olay doğuştan gelmeli. yoksa diğeri çok daha yapmacık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 olur mu öyle şey ya, bu konularda insan kendini geliştiremez mi demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 geliştirir elbet bi seviyeye kadar da. doğal olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 diksiyon sadece nefes alma ve doğru telaffuz için işe yarar sesini kaydet ya da kendini videoya çek bir şey anlatırken anca öyle düzeltirsi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Arkadaşlar bu işleri bırakın yeni diller öğrenmeye bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben bunun dersine gitmiştim habire asıyordu dersleri tv de program çıktı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar