Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Arkadaşlar konuyu buraya mı yoksa pazar alanına mı açayım karar veremedim ama en son buraya açtım.İstanbul'da max 30 bine otomatik 80bin km yi geçmemiş ve en az 2006 model araç bakıyorum.Aracını satan yada çevresinde araç satan tanıdığı olan varsa bana haber verirse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 suv mi arıyorsun, hb bir ufaklık mı yoksa c sınıfı sedan mı, araba da nası araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fiyat ve model fikir veriyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 2008 ssangyon actyonlar falan 24-25'e gidiyor şu var mesela otomatik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sahibinden gibi bir sey dusunebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Daha da açayım o zaman.SUV aramıyorum.B ya da C segmenti bir araç olabilir ve mümkünse HB.Aklımdaki arabalar fiesta,jazz,clio,İ20,corsa,fabia,ibiza,yaris,rio fln.Bunların dışında tavsiye edilecek arabalara da açığım.B sınıfında 2009 ve üstü araç alınabiliyor bu paraya.C sınıfına düşersem muhtemelen 2006 yılına kadar ineceğim.Bu arada yakıt olarakta mümkün mertebe ekonomik yakan araç istiyorum. Peugeot konusuna gelince nedense bu araç çok sevilmiyor ülkemizde.Hem çok yakıt harcaması hemde otomatik konusunda Fransızlara güven olmaması.Clio da Fransız ama yeni kasa alabiliyorum o paraya.Gerçi temiz Jazz bulsam hiç uğraşmayacağım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bir arkadasimin b serisi aracina binmistim (Bundan) tam olarak motor gucunu hatirlamiyorum fakat aracin bagaj kapasitesi ile arka koltuk genisligi baya rahatti ki arkada oturmama ragmen acayip konforlu hissettim ( 1.92 boyum var ) ve gidisi falan inanilmaz konforlu bence test surusu falan yapabilir miyim diye bir saticiyla konus sende bi dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Seat Ibiza 1.2tsi dsg style paketli olan aracı 10000km'de 32bin TL'ye aldım.Araç 2012 model.Çiziği dahi yok aracın.Sağolun arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 iyi fiyat güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 öncelikle hayırlı olsun araban "Peugeot konusuna gelince nedense bu araç çok sevilmiyor ülkemizde.Hem çok yakıt harcaması hemde otomatik konusunda Fransızlara güven olmaması" durumuna gelince 307 1.6hdi ile eskişehir-ankara arasında 3.7litre/100km yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Asriel said: Seat Ibiza 1.2tsi dsg style paketli olan aracı 10000km'de 32bin TL'ye aldım.Araç 2012 model.Çiziği dahi yok aracın.Sağolun arkadaşlar... plakayı tramerden sordurttun mu? bana fiyat fazla iyi geldi pertden toplama olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BabacumMostors said: Asriel said: Seat Ibiza 1.2tsi dsg style paketli olan aracı 10000km'de 32bin TL'ye aldım.Araç 2012 model.Çiziği dahi yok aracın.Sağolun arkadaşlar... plakayı tramerden sordurttun mu? bana fiyat fazla iyi geldi pertden toplama olmasın? Garanti kagıdı bile duruyor.Bayisinde expertize de soktum tramerden şasiden de sorguladım.Aldığım aile karı-koca bankacıydı.Ev alacakları için satıyordu aracı.Zaten bayideki kız bile ucuza satıyorsun fln dedi.Adam pişman oldu gibi sonra verdiği fiyata.Expertiz yapan yetkili serviste aracın çok temiz olduğunu söyledi.Doğuş oto zaten 31bin TL vermiş ama satmamış eleman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oha bala bak, kazasız belasız güzel günlerde kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BabacumMostors said: oha bala bak, kazasız belasız güzel günlerde kullan :) Hocam sıfırı 37500 zaten. 5500TL daha ucuza aldım görende 2.eli piyasasından 5-10 bin alta aldım sanır.Taş çatlasın 2000TL daha uyguna almışımdır piyasasından:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BabacumMostors said: oha bala bak, kazasız belasız güzel günlerde kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Selam, Bence balina kurban edip, 20-30 tane nazarlık tak araca ki her açıdan görülsün :D Güle güle kullan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 paramecium said: Bence balina kurban edip, balina kasa? asdasfasf yapmadan duramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Selam, Tam o alttaki araçtan bende SIKU marka vardı. Metalik boyası falan aynıydı. Ama bir misafir çocuğu geldi ve aldı! Misafir çocuklarına gıcığım... misafir çocukları... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar