Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon'dan alışveriş

GodBlessStoya

Öne çıkan mesajlar

Amazon DHL ile yolluyor, ddp gonderilmez ise DHL direk yolma moduna geciyor cunki gumruk islemlerini DHL yapiyor

Bi ithalat formu doldurup yetkilendiriyorsunuz, nufus cuzdani vs bunun icinde paket DDP diilse saglam ucretler aliyorlar ki DDP li paketimde bile bir gun antrepoda kaldi diye ucret istediler 50tl, amazona dedim bole sacma is olmaz, DDP yollanan pakete kurus odemem, amazon hemen para iadesi yapti

DDP gondermiyor ise amazon (ki cuzi bi bedel alir DDPicin checkoutta) cop almayin direk, DHL ozellikle musteriyi yolmak icin her turlu bahaneyi cikartiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymisiz
aldigi 5-10 parca hede hodo ile uzman saniyo kendini
biz dunyayi cektik sincap

EU için 20% US ve diğerleri için 18% çatır çatır ödetirler. Bunu da şehrine en yakın ptt veya gümrük yapar.

Adam Ankara'dan Topkapı dağıtıma mı gelecek almak için.

Dünyayı çekmişken, diğer şehirleri unutma istersen. 75 euro üzeri çocuğu her türlü koyuyorlar.

Hem de kendi şehrinde koyma fırsatıyla !
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

"ddp gonderilmez ise" said:

^ this

aldığınız şeyin 3-4 katı masraf çıkarabilir dhl bu yüzden, gümrüğe takılmaması gereken şeyleri bile takabiliyorlar bu yüzden. ha farkı ödeyip alıyorsunuz tabi ama masraflı oluyor genede, ddp diyince hemen geri basıyorlar ama.

bide sayısı da önemli 75 eurodan başka, farklı farklı ürünlerde olsa 5 parçayı geçmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Amazon DHL ile yolluyor, ddp gonderilmez ise DHL direk yolma moduna geciyor cunki gumruk islemlerini DHL yapiyor

Bi ithalat formu doldurup yetkilendiriyorsunuz, nufus cuzdani vs bunun icinde paket DDP diilse saglam ucretler aliyorlar ki DDP li paketimde bile bir gun antrepoda kaldi diye ucret istediler 50tl, amazona dedim bole sacma is olmaz, DDP yollanan pakete kurus odemem, amazon hemen para iadesi yapti

DDP gondermiyor ise amazon (ki cuzi bi bedel alir DDPicin checkoutta) cop almayin direk, DHL ozellikle musteriyi yolmak icin her turlu bahaneyi cikartiyor

Abi checkoutda Choose a shipping speed:
AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days)
AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days)

Bunlar dışında bir ibare yok ddp olması gerektiğine yada seçme şansı o zaman ddp opsionu yok demek değil mi bu üründe ? Yoksa görmediğim bir yerde mi var seçim
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ya benim dedigimi anlamiyorsun ya da kendi yazdigini
ikisinden biri

Ne yani 2 saattir 18-20% gümrük vergisi ile kdv/ötv farklı şeyler muhabbeti mi yapıyorsun yani ?

Adama sallamayın lan diyince bunu mu anlayacak. Eğer konu " evet gümrük vergisi ödüyolar, kdv diil o" ise gerçekten tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Viktor said:

Abi checkoutda Choose a shipping speed:
AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days)
AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days)

Bunlar dışında bir ibare yok ddp olması gerektiğine yada seçme şansı o zaman ddp opsionu yok demek değil mi bu üründe ? Yoksa görmediğim bir yerde mi var seçim

Bende başka masraf görmmemiştim işkillenip CS ile görüştüm orda yoksa hiçbir vergi ödemiceksiniz dedi.
Farzı misal siparişlerimde bu DDP muhabbeti çıktı, bende paypala ödemem kardeşim para iadesi yapın dediğimde kargo masrafını iadeye ekliyorlar mı yoksa sadece ürün tutarını iade ederiz bıdıbıdısı mı yapıyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

Fistan said:

ya benim dedigimi anlamiyorsun ya da kendi yazdigini
ikisinden biri

Ne yani 2 saattir 18-20% gümrük vergisi ile kdv/ötv farklı şeyler muhabbeti mi yapıyorsun yani ?

Adama sallamayın lan diyince bunu mu anlayacak. Eğer konu " evet gümrük vergisi ödüyolar, kdv diil o" ise gerçekten tebrikler

ahahah hala ısrarla anlamıyorsun
bastan da anlatamicam cunku bosa kurek cekicem belli

HEE HE
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde ben Amerikadan bi tanıdık buldum, onun adrese yollatsam amazondan, oda bana yollasa hediye şeklinde isimden isme.. ama yollucağı şey strike7 klavye olcak sıkıntı olur mu ? yanında getirsin dicektim ama yazın dönücekmiş yaza kadar türkiyeye gelir zaten klavye.
varmı bilgisi olan
Sosyal ağlarda paylaş

Almam öyle estetik yoksunu saçma salak aletleri..
Dediğim gibi 1-2 mekanik hariç bütün klavyelerim rubberdı zerra eksiklik yada sorun yaşamadım. logitech kullanıyorum şu anda rubber bi kere herhangi bir oyunda 'offf yaa keşke mekanik olsaydı' demedim.

O yüzden diyorum mekanik takıntısına gerek yok diye.
Estetik beklentilerimde var o yüzden noproblem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...