Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Amazon DHL ile yolluyor, ddp gonderilmez ise DHL direk yolma moduna geciyor cunki gumruk islemlerini DHL yapiyor Bi ithalat formu doldurup yetkilendiriyorsunuz, nufus cuzdani vs bunun icinde paket DDP diilse saglam ucretler aliyorlar ki DDP li paketimde bile bir gun antrepoda kaldi diye ucret istediler 50tl, amazona dedim bole sacma is olmaz, DDP yollanan pakete kurus odemem, amazon hemen para iadesi yapti DDP gondermiyor ise amazon (ki cuzi bi bedel alir DDPicin checkoutta) cop almayin direk, DHL ozellikle musteriyi yolmak icin her turlu bahaneyi cikartiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymisiz aldigi 5-10 parca hede hodo ile uzman saniyo kendini biz dunyayi cektik sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hee heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fistan yine atarlanmış neden kimse sequodan para dilenirken foruma döşediği banka hesaplarını koymuyor yahu :) snradan editlemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Geçen açıklama yapışlar haberlerde vardı, eticaret işlemlerini daha yoğun takip edicez diye :D. Dikkat edin gümrüğe artık 1 euro geçse kitlicekler herhalde vergiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fistan said: bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymisiz aldigi 5-10 parca hede hodo ile uzman saniyo kendini biz dunyayi cektik sincap EU için 20% US ve diğerleri için 18% çatır çatır ödetirler. Bunu da şehrine en yakın ptt veya gümrük yapar. Adam Ankara'dan Topkapı dağıtıma mı gelecek almak için. Dünyayı çekmişken, diğer şehirleri unutma istersen. 75 euro üzeri çocuğu her türlü koyuyorlar. Hem de kendi şehrinde koyma fırsatıyla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya benim dedigimi anlamiyorsun ya da kendi yazdigini ikisinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Norak said: "ddp gonderilmez ise" said: ^ this aldığınız şeyin 3-4 katı masraf çıkarabilir dhl bu yüzden, gümrüğe takılmaması gereken şeyleri bile takabiliyorlar bu yüzden. ha farkı ödeyip alıyorsunuz tabi ama masraflı oluyor genede, ddp diyince hemen geri basıyorlar ama. bide sayısı da önemli 75 eurodan başka, farklı farklı ürünlerde olsa 5 parçayı geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Viktor said: Amazon DHL ile yolluyor, ddp gonderilmez ise DHL direk yolma moduna geciyor cunki gumruk islemlerini DHL yapiyor Bi ithalat formu doldurup yetkilendiriyorsunuz, nufus cuzdani vs bunun icinde paket DDP diilse saglam ucretler aliyorlar ki DDP li paketimde bile bir gun antrepoda kaldi diye ucret istediler 50tl, amazona dedim bole sacma is olmaz, DDP yollanan pakete kurus odemem, amazon hemen para iadesi yapti DDP gondermiyor ise amazon (ki cuzi bi bedel alir DDPicin checkoutta) cop almayin direk, DHL ozellikle musteriyi yolmak icin her turlu bahaneyi cikartiyor Abi checkoutda Choose a shipping speed: AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days) AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days) Bunlar dışında bir ibare yok ddp olması gerektiğine yada seçme şansı o zaman ddp opsionu yok demek değil mi bu üründe ? Yoksa görmediğim bir yerde mi var seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fistan said: ya benim dedigimi anlamiyorsun ya da kendi yazdigini ikisinden biri Ne yani 2 saattir 18-20% gümrük vergisi ile kdv/ötv farklı şeyler muhabbeti mi yapıyorsun yani ? Adama sallamayın lan diyince bunu mu anlayacak. Eğer konu " evet gümrük vergisi ödüyolar, kdv diil o" ise gerçekten tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 reampage said: Viktor said: Amazon DHL ile yolluyor, ddp gonderilmez ise DHL direk yolma moduna geciyor cunki gumruk islemlerini DHL yapiyor Bi ithalat formu doldurup yetkilendiriyorsunuz, nufus cuzdani vs bunun icinde paket DDP diilse saglam ucretler aliyorlar ki DDP li paketimde bile bir gun antrepoda kaldi diye ucret istediler 50tl, amazona dedim bole sacma is olmaz, DDP yollanan pakete kurus odemem, amazon hemen para iadesi yapti DDP gondermiyor ise amazon (ki cuzi bi bedel alir DDPicin checkoutta) cop almayin direk, DHL ozellikle musteriyi yolmak icin her turlu bahaneyi cikartiyor Abi checkoutda Choose a shipping speed: AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days) AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days) Bunlar dışında bir ibare yok ddp olması gerektiğine yada seçme şansı o zaman ddp opsionu yok demek değil mi bu üründe ? Yoksa görmediğim bir yerde mi var seçim Bende başka masraf görmmemiştim işkillenip CS ile görüştüm orda yoksa hiçbir vergi ödemiceksiniz dedi. Farzı misal siparişlerimde bu DDP muhabbeti çıktı, bende paypala ödemem kardeşim para iadesi yapın dediğimde kargo masrafını iadeye ekliyorlar mı yoksa sadece ürün tutarını iade ederiz bıdıbıdısı mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mathias said: Fistan said: ya benim dedigimi anlamiyorsun ya da kendi yazdigini ikisinden biri Ne yani 2 saattir 18-20% gümrük vergisi ile kdv/ötv farklı şeyler muhabbeti mi yapıyorsun yani ? Adama sallamayın lan diyince bunu mu anlayacak. Eğer konu " evet gümrük vergisi ödüyolar, kdv diil o" ise gerçekten tebrikler ahahah hala ısrarla anlamıyorsun bastan da anlatamicam cunku bosa kurek cekicem belli HEE HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 O değilde ben Amerikadan bi tanıdık buldum, onun adrese yollatsam amazondan, oda bana yollasa hediye şeklinde isimden isme.. ama yollucağı şey strike7 klavye olcak sıkıntı olur mu ? yanında getirsin dicektim ama yazın dönücekmiş yaza kadar türkiyeye gelir zaten klavye. varmı bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hediyede sıkıntı olmamalı diye biliyorum. edit; ayrıca güzel klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iyice bi araştırmam lazım patlamasın elimde sonra gümrüklerle uğraşmıyım eheh. klavye müthiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bişi solicem ama klavye tırt. Rubberdome klavye abi şaka cidden 260 dolar ney lan. Bari bi filco al klavye kullandığını hisset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mekanik klavye saplantım yok,mekanik olmayan klavyelerimde zerra eksiklik hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 saplantılıkla alakası yok abi gidip dokunmatik ekrana ki max 10 kere kullanıcan 150 dolar vermek gereksiz. o klavye yoksa 30 doalr eder ekran olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 30$ abartma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Evet abi bildiğin rubber dome klavye. Bir numarası yok yani. Sen beni dinle madem klavye alıcan bi tane brown filco al pişman olma ihtimalin yok. Birde sonsuza kadar kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Almam öyle estetik yoksunu saçma salak aletleri.. Dediğim gibi 1-2 mekanik hariç bütün klavyelerim rubberdı zerra eksiklik yada sorun yaşamadım. logitech kullanıyorum şu anda rubber bi kere herhangi bir oyunda 'offf yaa keşke mekanik olsaydı' demedim. O yüzden diyorum mekanik takıntısına gerek yok diye. Estetik beklentilerimde var o yüzden noproblem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 klavyede estetik beklentin varsa zaten dicek bişi kalmamış. Ki bana kalırsa alıcağın klavye estik açısında modifiyeli bir tofaş. Klavyelerin kezbanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 LOL adam bildiğin rage açtı lan nasil takintili biriymişsin abi sen? gelmişsin fakir klavyesi öneriyosun bide cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fakir klavyesi dedi bide. Ahaha para senin valla ben rage açmadım aksine iyi niyetim olmasa sana direk OMG KLAVYEYE BAK LAN HEMEN AL derdim ama senin paran tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar