Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Garip bir sorun baş gösterdi. İnternetim yavaş değil ondan yeni konu açtım. Ethernetten bağlandığımda sorun yok. Gayet normal dl hızım da gayet iyi. Ama ne telefondan ne de laptoptan wireless giremiyorum sayılır internete. Çok çok çok yavaş hatta yavaşlıktan timeout alıyorum. Nedri sebebi ? Evden çıktım geri geldim böyle. İntrnet şifremi vs de değiştirdim. Modemdeki ayarları defaulta çektim yeni bir isim yeni bir şfire ile yeni bir ağ oluşturdum fakat olmuyor. Ne olmuş olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Benzeri bana oldu. External wi-fi adaptor aldim, cihazin icindeki wi-fi adaptorunu iptal ettim. Externalla denedim, dl hizi gayet iyiydi. Sonuc olarak cihazin icindeki wi-fi adaptoru degistirdim, duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ya da modemin anteninde vardır sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Chewy said: cihazin icindeki wi-fi adaptorunu iptal ettim. bunu nasıl yapıosun? edit; modemde yaptın bunu zannetimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Dworgian said: Chewy said: cihazin icindeki wi-fi adaptorunu iptal ettim. bunu nasıl yapıosun? edit; modemde yaptın bunu zannetimdimodemin arayüzünden kablosuz ayarlarına giriyorsun ordan etkisizleştiriyorsun kablosuz özelliğini. harici kablosuz adaptörünüde ethernet girişine bağlıyorsun aparatın kendi arayüzünden ayarlarını yapıp kullanıyorsun. bilip bilmediğini bilmiyorum ekliyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar