Phyx Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ne zaman camel white alsam kasiyer icindeki parlak zimbirtiyi ben alabilir miyim diyo karsiliginda da bi cakmak veriyo napiyo bunlar bu parlak zimbirtiyi
Phyx Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kadin da istiyo erkek de cinsiyetten bagimsiz gelisen bi olay sanirim
Phyx Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya normalde veriyodum hep zaten de, gecen adam su zimbirtiyi alirsam bi cakmak veriyorum dedi o zaman killandim acikcasi. cunku simdi bu bana karsiliginda cakmak verdigine gore kesin daha fazlasi kazaniyo caktiniz mi davayi?? hele hem su parlak zimbirtiyi alip hem de cakmak vermeyen kadin kasiyer beni adeta yere yatirmis
Phyx Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya parlak zimbirti hani yeni paketi actigimizda cikan kutunun icindeki sey boyle parlak gri
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 en çok satana prim filan vardır.hatta aratınca bi ilan buldum tık
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 her sigarada var o nedir yani olayı ben de çözemedim belki gizli bi tarikata üyelerdir bence sana yar edicegime yırtarım de ve gözünün önünde yırt adamın
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sigara jelatinini eritince altın yapılıyor diye bi geyik vardı 10-15 yıl önce. Hatta zamanında atv'deki Şok'a bile çıkmıştı. Belki hala ona inanıyolardır.
Öne çıkan mesajlar