di Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Selam, Simdi stand alone calisacak bi script kodlamaya claisiyorum ama beceremedim resmen. Su OAuth olayini da oldum olasi anlamamisimdir zaten. Bir iki ornek denedim ama outdated kalmis olsalar gerek ki duzgun token'i yaratamadim. En son dedim hazir library kullanayim, twitter'in sitesinde bulunan ve her yer onerilen twitteroauth'a denk geldim ama onda da once sign in deyip application'a izin vermem gerekiyor. E zaten benim yarattigim bir app'in key'lerini kullandigimdan baya baya sacma geldi olay. O sign-in olayini bypass edeyim dedim, bu sefer twitter ariza cikardi. Yok mudur bunun bi hal caresi? User'dan data almadan herseyi kod ile halledeyim istiyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 twitter api için ya kullanıcının kendisi app onayı vercek ya da twitter'a mail atıp sen onay alacaksın benim app şifre kullanıcı adı ile login olsun başka onay istemesin diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Yani illaki sign-in olması gerek bypass zaten illegal ... ki dahi kullanmazsan istediğini alabileceğini sanmıyorum. Ne yapmaya çalıştığın önemli şuan sadece sallıyoruz yani amacını bilirsek daha iyi oturur ve yardımcı olabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 evet bi de illegal yolu var. curl ile login olabilirsen gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 illegal olan birde önemli cookie olayı var aslında eğer kişi twitter a bağlı ise o anda sitene girerse sen direkt tüm dataları çekebilme hakkına sahip oluosun falan facebooktada var bu birçok şeyde çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 o nasi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 o artık olmuyor ya, facebook gmail falan korumasını yapıyor onun http://haacked.com/archive/2009/06/24/json-hijacking.aspx for(;;){} yazınca JSONP response başına oluyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar