KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Son dönemde <> adına olan bitenler ortada.Apo haini ile yapılan görüşmeler basına sızdı(rıldı)biliyorsunuz. Ülke her konuda olduğu gibi bu konuda da bölündü. Hükümetimiz sağolsun 11inci senesinde bu konuda da ülke insanlarını birbirine 180 derece zıt kamplara ayırmayı çok güzel başardı. Ayrı bir başlıkta açtığım tartışmada da birbirinden çok farklı fikirler var eyvallah,gayet güzel,karşılıklı saygı yitirilmediği sürece acaip hoş bu tartışmaların yapılıyor olabilmesi. Ben pati ahalisinin TÜRK-KÜRT KARDEŞLİĞİ'ne ne kadar inandığını merak ettim. Sanırım sizlerin içinde de bunu merak edenler vardır. Her fırsatta "Türk-Kürt et ve tırnak gibidir, kız aldık,kız verdik, artık yüzbinlerce ortak aile kurduk,kesinlikle birbirimizden ayrılamayız."söylemlerine yabancı değilsinizdir. Gerçekten de bir toplumun birbiri ile uyumu,kaynaşması tarihin taaaa derinliklerinden beri birbirinden kız alıp,kız vermesi ile bire bir bağlantılıdır. Bu anketi bunun için yapıyorum. Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 emekli çetintaş. daha güçlü. daha ulusal. daha öfkeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ne emeklisi la? hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 emekli olmadın mı sen çetintaş abi. geçen yazıyordun işten ayrıldım emekli oldum falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 istifa ettim demiştim de başka bir şirkete ihracat müdürü oldum genç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aslansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 büyük konuşmamak gerek aslında.bütün aşık olduğum kızlar arap kökenliydi.. esad'ı da bu yüzden seviyor olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kzpmaza said: hala? evet,kelime anlamı ile kullandım,kötü bir niyetim ya da kastım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Frostbite said: büyük konuşmamak gerek aslında.bütün aşık olduğum kızlar arap kökenliydi.. esad'ı da bu yüzden seviyor olabilirim.. esed o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 benim için bir amca,enişte.esad o esad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 izin vermem ama beni takar mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yok zaten izin verir misiniz değil soru, ister misin diye sormuştum, istemiyorsun. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 türk, kürt, mecmua, sakız insan olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kız kardeşimin ya da kızımın kürtle veya başka herhangi bir milletten birisiyle evlenmesine hiç bişey demem ama senin kafandaki adamlarla muhabbet bile etmemesini sıkı sıkı tembihlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 benim kafamdaki mi? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bana mı söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Saeros said: benim kafamdaki mi? :(( senin kafanı seveyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 herkesi gerdi iğrenç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paticik Kıraathanesi.. ver bakam ordan bir oralet memetusta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Milliyetçilik bu ülkeyi buhale getirdi arkadaş,dayım kürt amcam türk ,ama dayı tarafım daha samimi daha içten sıcakkanlı insanlar canını verir öyle söyliyeyim,ama biz türkler bildiğin batının yozlaşmış kültürü yüzünden dejenere olduk.bunun yüzünden kendimi kürtlere daha yakın hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ne cok faşist varmış lan patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 turk kurt ne ya sene 2013 insan olamamisiz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 KuddusiMavra said: Bana mı söylüyorsun? Sen verirmisin peki kiz? O kadar anlet yapmissin senin cevabin ne bilelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar