Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk-Kürt; hala kardeş miyiz?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Son dönemde <> adına olan bitenler ortada.Apo haini ile yapılan görüşmeler basına sızdı(rıldı)biliyorsunuz.
Ülke her konuda olduğu gibi bu konuda da bölündü. Hükümetimiz sağolsun 11inci senesinde bu konuda da ülke insanlarını birbirine 180 derece zıt kamplara ayırmayı çok güzel başardı.
Ayrı bir başlıkta açtığım tartışmada da birbirinden çok farklı fikirler var eyvallah,gayet güzel,karşılıklı saygı yitirilmediği sürece acaip hoş bu tartışmaların yapılıyor olabilmesi.

Ben pati ahalisinin TÜRK-KÜRT KARDEŞLİĞİ'ne ne kadar inandığını merak ettim. Sanırım sizlerin içinde de bunu merak edenler vardır. Her fırsatta "Türk-Kürt et ve tırnak gibidir, kız aldık,kız verdik, artık yüzbinlerce ortak aile kurduk,kesinlikle birbirimizden ayrılamayız."söylemlerine yabancı değilsinizdir. Gerçekten de bir toplumun birbiri ile uyumu,kaynaşması tarihin taaaa derinliklerinden beri birbirinden kız alıp,kız vermesi ile bire bir bağlantılıdır.
Bu anketi bunun için yapıyorum.
Hadi bakalım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyetçilik bu ülkeyi buhale getirdi arkadaş,dayım kürt amcam türk ,ama dayı tarafım daha samimi daha içten sıcakkanlı insanlar canını verir öyle söyliyeyim,ama biz türkler bildiğin batının yozlaşmış kültürü yüzünden dejenere olduk.bunun yüzünden kendimi kürtlere daha yakın hissediyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...