Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Absolut, 22 Kasım 2004 01:40 tarihinde demiş ki: Jack ile birşey içmenin bi anlamı yok ki. Yani git JB iç Jacke birşey karıştıracaksan. Sende öle bi sölemişinki JB kötü viski gibi...Mesela Jack bir numara deyen çok olsada en iyi Malt viskiyi JB yapar.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 acaba jim beam den mi yoksa J&B den mi bahsediyodu?[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 alın size hayatınızın içki karışımı, adı "R-2223" :) 2 cl Vodka (Absolut) 2 cl Likor 43 2 cl Blue Curacao 3 dl Soda[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bira&gordon cin&tonik kral,gerisi yalan[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 babamın bi arkadaşı narsuyu+votka tavsiye etti bana ama daha denemedim[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bence hepsi sek içince daha guzel oluyor...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Solonor, 22 Kasım 2004 02:50 tarihinde demiş ki: acaba jim beam den mi yoksa J&B den mi bahsediyodu? J&B fakat Jim Beam da süper viskidir şahsen onu severim.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Viski ile siyanür karıştırın süper olur bizim için alkoliklerden kurtuluruz :D [Bu mesaj yevaud tarafından 22 Kasım 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 viskiyi şalgam suyuyla karıştırcaksın yanınada bi buçuk adana. oy oy oyy[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 viskiyi geçtimde abi, şalgam adana dedin yedin beni.. Off bittim be abi.. Abi öldürdün beni be abi.. off be...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Sholver, 22 Kasım 2004 17:04 tarihinde demiş ki: said: Solonor, 22 Kasım 2004 02:50 tarihinde demiş ki: acaba jim beam den mi yoksa J&B den mi bahsediyodu? J&B fakat Jim Beam da süper viskidir şahsen onu severim. yok bence en ii J&B gec Jim Beam i...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar