Lithran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ruh hastalağımın sebebi olan hobimin 2. ayağını alacak varmı ilkini patiden birine satmıştım .Karga katili olmak istemiyorum rüyalarıma giriyorlar. Baretta stoger marka nokta atışı yapar üstündeki dürbün ile karşı komşunun güzel sarışın karısını kıskandıgınız adamı öldürebilirsiniz.Psikopat hisleriniz için birebir .Karga ,kedi köpek ,tilki ,tavşan ,çanak anten ,elektirik direği başlarındaki o beyaz yumurta gibi zımbırtıları patlatıp bütün mahallenin elektiriksiz kalmasını sağlayabilirsiniz.Üstündeki dürbün 4-9-40 zoomlu ışıklı su terazili optimadır.Alın şunu lüx tüfek kılıfıda var+500 mermi yanında bunların topu 400 kaat alın başınıza iş açın sizinde evinize polis gelsin ben kurtulayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 400 kaat işte bununla eğitim yapıp suriyeye savaşa katılan çok kişi tanıyorum .Al git 400 kaat islama yara mekanın cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bunun modeli ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Yasak felan değil ayıp oluyo .Baretta stoeger x20 suppressor 22 calibre kafasına sıktıgın ölüyo işte şaka felan yapmıyorsun bununla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben kargalari cok severim lan ayip yani ama bunu alip ormana gidip uzak menzil calismak zevkli olurdu :/ turkiyede olsam kesin alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sen maldan anlayan bir abiye benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sadsafasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ne kadar sıcak, samimi bir satıcı. çok beğendim tarzını. kanım ısındı sana. silahı almam ama. çok çabuk sinirlenen biriyim. başıma iş açarım ben bununla. hislerimi belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Stoeger in hangi modeli x10 mu x20 mi, kalibresi ne ? Kaç saçma attın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zaten eline alınca sniper gibi hissedip sağa sola ateş ediyorsun .Sonrada polis kapıya dayanıyo manyakmısın olm ruh hastası deyip aşşağılıyor haksızda değiller yani alacak kişide bokunu çıkarmasın.Yada vazgeçeyim kimse almasın ya başa bela yatağın altında dursun . nerden bulaştım sniper elite 2 oyununa azını silkeleyim stoegerx 20 sup 5.5 22 calibre 200 mermi 100 mermi attım zaten 2 haftalık tüfek 0 yani toz yok üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 200 veririm, kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mezara 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Nick magnum atış kırıkkale olmuş ameke http://forum.paticik.com/read.php?27,6279190,page=2 şu linktekileri de boraya kakalamışım ondanda haber yok adam mı vurdu ne herif hapistemi varmı bilgisi olan :DD Magnum ordada taş koymuşun ama satmışım bunuda kaklıcam birine göreceksin:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 eheh yok ya, Fistan'lık yapayım dedim ama abarttım heralde jklsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 buzdolabıyla takas olurmu garantili yanında peynir zeytin + malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 valla eğlenceli alet aslında ama gücü fazla gerçekten. sakat yani. satıcının tavrı süper ama iyi satışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 şimdi bununla adam öldürebiliyoruz he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 adamsan öldürürsün. bak adam değilsin demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 öm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kakalamak mı? adres ver çabuk amm ekibini topladım g3le geliyorum panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 puhahaha sit com gibi baştan sona makara dolu bir satış bu. özellikle "sen maldan anlayan bir abiye benziyorsun " lafı beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hehe ben kaçayım NolaxThensbane askerden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Lithran said: Sen maldan anlayan bir abiye benziyorsun HAHAHAHAHAHAHAH :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar