Cd- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Merhaba, Bi konferans için 5 günlüğüne Hamburg'a gidiyorum nerelere gideyim bu süre içerisinde? Şehir merkezine yakın bi hostelde kalacağım. Reeperbahn diye bi cadde var galiba oraya yakın olmak lazımmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Reeperbahn red light district gibi bi yermiş lan ben istiklal tarzı bi yer sanıyodum asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hamburg merkezinin çok bir esprisi yok aslında; Rathaus'u göreceksin, meşhur bir katedral kuleleri var oraya çıkacaksın (Hamburg manzarası), bir kaç müze, alış-veriş mağazalarının olduğu mekan falan derken bitiveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Alster'i dolaş, tekne turu falan oluyor. Bisiklete bin. Bir de limanın orada nehrin altından geçen bir tünel var. 1900lerin başında yapılmış. Bizim marmaray ona benzerse gotumlen gulerim. Adamlar bir asır önce yapmış, gez bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar