Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullah Gülen neden Sakal bırakmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Omuzlara kadar saçı uzatmak peygamberin adetidir.tavsiye eder,kendisi bırakmışmı hatırlamıyorum.peygamberin özelliklerini anlatan kitaplarım var,akşam eve gidince daha ayrımtılı bilgi vereyim.

of peygamber gibi adammışım o zaman oh yes
Mesaj tarihi:
Abi şu forum da cipeti benden daha çok sevmeyen çıkmaz herhalde ama boşuna saydırıyosunuz bu sefer.yazık lan yapmayın
olum.ne kadar çok seviyormuşsunuz fettoşu,bunlar hep fettoşun oyunları gelmeyin bunlara..
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Şimdi alıriel durum telde yazamayacağım kadar komplike mezhep immları sahih hadislerle dalga geçen ya da kabul etmeyen dinden dahi çıkar diyebilmişlerdir.çünkü hadisler bir müslümanın ibadetden nikahına kadar herşeyi tarif eder ve düzenler

Oğuzhan saidi nursi hakkında da çok büyük tArtışmalar var yurtdışında,tr de sümenaltı ediliyor.risalei nurları Allahdan ilham alarak yazdığını söyler saidi kürdi

özel mesaj atıp yazarsan bana sevinirim merak ederim ben de bu tarz konuları, forumdaki diğer troller takılsın kendi aralarında.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

Pewpew said:

o kadar merakliysan 13 yasindakine git yap sünnet olmasina gerek yok

yanlamaya mı geldin ?

yanlama falan degil bos bos konusuyosun bende kendi fikrimi belirttim
illa birini yanlamak mi lazim bisey söylerken
Mesaj tarihi:
İslamfobi de hastalık tıbben çözümü var korkmanıza gerek yok ,bana zorla başını kapa diyen olmadı mesela .kadınlar kaparsa kapasın ben erkek olarak islamdan korkmuyorum
  • Yeni Oluştur...