Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Omuzlara kadar saçı uzatmak peygamberin adetidir.tavsiye eder,kendisi bırakmışmı hatırlamıyorum.peygamberin özelliklerini anlatan kitaplarım var,akşam eve gidince daha ayrımtılı bilgi vereyim. of peygamber gibi adammışım o zaman oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Pewpew said: o kadar merakliysan 13 yasindakine git yap sünnet olmasina gerek yok yanlamaya mı geldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Abi şu forum da cipeti benden daha çok sevmeyen çıkmaz herhalde ama boşuna saydırıyosunuz bu sefer.yazık lan yapmayın olum.ne kadar çok seviyormuşsunuz fettoşu,bunlar hep fettoşun oyunları gelmeyin bunlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Şimdi alıriel durum telde yazamayacağım kadar komplike mezhep immları sahih hadislerle dalga geçen ya da kabul etmeyen dinden dahi çıkar diyebilmişlerdir.çünkü hadisler bir müslümanın ibadetden nikahına kadar herşeyi tarif eder ve düzenler Oğuzhan saidi nursi hakkında da çok büyük tArtışmalar var yurtdışında,tr de sümenaltı ediliyor.risalei nurları Allahdan ilham alarak yazdığını söyler saidi kürdi özel mesaj atıp yazarsan bana sevinirim merak ederim ben de bu tarz konuları, forumdaki diğer troller takılsın kendi aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 vermiyor ya cevap bekliyorum ben de hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 mantar olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Fetullah gülen ve tAyfasının şerrinden Allaha sığınırım.her hakaretinizi kaldırırım ama bunu demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cempostaci said: Pewpew said: o kadar merakliysan 13 yasindakine git yap sünnet olmasina gerek yok yanlamaya mı geldin ? yanlama falan degil bos bos konusuyosun bende kendi fikrimi belirttim illa birini yanlamak mi lazim bisey söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Oguzhan06 said: Bediüzzaman Said Nursî sakal bırakmadığı için olabilir , nur cemaati onun izinde Nur cemaati paranın ve türk islam birliği dedikleri saçmalığın izinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İslamfobi de hastalık tıbben çözümü var korkmanıza gerek yok ,bana zorla başını kapa diyen olmadı mesela .kadınlar kaparsa kapasın ben erkek olarak islamdan korkmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Homofobi gibi bisey yani? Doktora mi gitmek lazim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sakal nuru absorbe eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar