Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: bourbon said: Sünnet ne ya Sünnet ,peygamberin yaşantısı ve uygulamalarına verilen genel addır tamam işte onu soruyorum ben de. saç uzatmak sünnet mi yoksa sadece izin mi veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sünnet abi cünkü oda yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: bourbon said: Sünnet ne ya Sünnet ,peygamberin yaşantısı ve uygulamalarına verilen genel addır peygamber 8 tane karısı varmış (attım burayı) bizimde 8 tane olursa sünnet mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hepsini memlun edebilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cipetpet nasıl müslümansın sen? merak ettik dinini sorduk bilgi istedik ama sallamadın bizi. günahı sana bak belki convert olacaktık bu sorunun cevabına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi fettullah gülen neden sakal bırakmıyordan önce şu soruların sorulması gerek bence.. neden hacca gitmiyor,neden diğer müslü ülkelerle ilişkileri minimum hatta hiç yokken amerika yada israille bu kadar yakın ve sıcak!? ilişkiler içerisinde.. abi adam hakkında öyle rivayetler varki aklınız durur misal en extremi gizli kardinal olduğu yönünde falan gerçekmidir bilinmez.. ama bildiğim yegane şeyse bu herifin islamı yozlaştıranlar topten listesinde kafadan ilk 3 de oynar o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 13 yasinda kizla evlenmekte sünnet ozmn? (yada daha dusuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 lan benim mesaj altta kaldı yine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bourbon said: 13 yasinda kizla evlenmekte sünnet ozmn? (yada daha dusuk) Yada nekadar kucuk olursa okadr daha sünnet bonusumu aliniyo nasil oluyo bilen aydinlatsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 en iyisi yine adnan hoca. saygilar sevgiler hocam. bogazda bi yat gezinizde sizin ekibe takilmayi cok isterim. sulukuru farketmez takilirim. sarhoslugum da cok keyiflidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 içki haram la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Adam kendini terörist olarak göstermemek için bu şekil gösteriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bonus deil doğru olan şeklinde yorumlanıyor. assumptionlar üzerinden gidince mantıklı, yani adamın pure good olduğunu kabul ediosan, onun yaptıklarını yapmak iidir diebiliosun =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kimidi bu şekil gösterir, kimisi şu şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu konu kapanır gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cevap bekliyorum cipetpetten. ÖNEMLİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bilim insanları din konuşuyor abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Omuzlara kadar saçı uzatmak peygamberin adetidir.tavsiye eder,kendisi bırakmışmı hatırlamıyorum.peygamberin özelliklerini anlatan kitaplarım var,akşam eve gidince daha ayrımtılı bilgi vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Benim gözümde Şeyh Said neyse Said nursi'de o derece , Dinimizi kullanarak Kürt milliyetçiliği yaptılar , Tek yol gösterici Peygaberimizdir gerisi fasa fiso 4 Halife hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 çipet senin adin talha mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Cipetpet said: Omuzlara kadar saçı uzatmak peygamberin adetidir.tavsiye eder,kendisi bırakmışmı hatırlamıyorum.peygamberin özelliklerini anlatan kitaplarım var,akşam eve gidince daha ayrımtılı bilgi vereyim. 13 yaşında çocukla evlenmesi ve 8 10 tane karısı olması sorularına da cevap isteriz. sünnetse onlarda bizde yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 o kadar merakliysan 13 yasindakine git yap sünnet olmasina gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cipet ne oldu hocan sana ihale vermedi mi? hayret sallamışsın hocana flan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Pewpew said: çipet senin adin talha mi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar