Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullah Gülen neden Sakal bırakmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

bourbon said:

Sünnet ne ya

Sünnet ,peygamberin yaşantısı ve uygulamalarına verilen genel addır

tamam işte onu soruyorum ben de. saç uzatmak sünnet mi yoksa sadece izin mi veriliyor?
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

bourbon said:

Sünnet ne ya

Sünnet ,peygamberin yaşantısı ve uygulamalarına verilen genel addır

peygamber 8 tane karısı varmış (attım burayı) bizimde 8 tane olursa sünnet mi oluyor ?
Mesaj tarihi:
abi fettullah gülen neden sakal bırakmıyordan önce şu soruların sorulması gerek bence..
neden hacca gitmiyor,neden diğer müslü ülkelerle ilişkileri minimum hatta hiç yokken amerika yada israille bu kadar yakın ve sıcak!? ilişkiler içerisinde..
abi adam hakkında öyle rivayetler varki aklınız durur misal en extremi gizli kardinal olduğu yönünde falan gerçekmidir bilinmez..
ama bildiğim yegane şeyse bu herifin islamı yozlaştıranlar topten listesinde kafadan ilk 3 de oynar o derece..
Mesaj tarihi:
en iyisi yine adnan hoca.

saygilar sevgiler hocam. bogazda bi yat gezinizde sizin ekibe takilmayi cok isterim. sulukuru farketmez takilirim. sarhoslugum da cok keyiflidir.
Mesaj tarihi:
bonus deil
doğru olan şeklinde yorumlanıyor.

assumptionlar üzerinden gidince mantıklı,
yani adamın pure good olduğunu kabul ediosan, onun yaptıklarını yapmak iidir diebiliosun =).
Mesaj tarihi:
Omuzlara kadar saçı uzatmak peygamberin adetidir.tavsiye eder,kendisi bırakmışmı hatırlamıyorum.peygamberin özelliklerini anlatan kitaplarım var,akşam eve gidince daha ayrımtılı bilgi vereyim.
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Omuzlara kadar saçı uzatmak peygamberin adetidir.tavsiye eder,kendisi bırakmışmı hatırlamıyorum.peygamberin özelliklerini anlatan kitaplarım var,akşam eve gidince daha ayrımtılı bilgi vereyim.

13 yaşında çocukla evlenmesi ve 8 10 tane karısı olması sorularına da cevap isteriz. sünnetse onlarda bizde yapalım
  • Yeni Oluştur...