Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Baron Davis de hoş aslında bide carmelo anthony yi de seviyom ama usa de kötü oynuyo[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Zaugna Nash Utah değil zaten Utah ın Nash e de ihtiyacı yok Nash Artık Phoenix Suns da 36 sına kadar deli para alacak ordan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silvery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 jason kid magic johnson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Magic Johnson bi başkadır yaa.Şahsen ben onu Jordan dan daha çok seviyorum.Daha iyi mi?O tartışılır ve çoğunluk jordan der ama ben M.Johnson ı daha çok seviyom[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kobe shaqsız iyi gidiyo bence şuan ama nereye kadar?Şampiyonluk imkansız gerçi imkansız diye birşey yoktur ama olamaz.T-mac gibi sayı rekorları kırar belki sayı kralı olur ama takımı taşıyamaz.Daha şimdiden adam uçuyor[signature][hline]extra standart futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Iverson,LeBron James[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Jason Kidd Torontonun guardı adı aklıma gelmedı Tony Parker[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 A.Iwerson The Answer..!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 w - v Iverson. bende severim.hatta bu topic hortlamış heralde ben yazmıştım kimleri sevdiğimi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar