Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA:En iyi guard(En sevdiğiniz vs. vs.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RonaldinhO, 21 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
sprewell(doru yazdım sanırım)bence kg sız bir hiçç

new york finale kendisi çıkmadı ya zamanında
bi houston bi o wardıki houston da arka planda kalıodu...
yiğidi öldür ama hakkını ver sprewell kötü bi oyuncu deil nba standartlarına göre iyi bi oyuncudur.[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
katılıyorum bitch...spr.kesinlikle kalitesi belli bi oyuncudur...ronaldinho..bakalım kobe shaqsız napacak???[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 22 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
katılıyorum bitch...spr.kesinlikle kalitesi belli bi oyuncudur...ronaldinho..bakalım kobe shaqsız napacak???

kobe shaq warken napıyoduki ?
shaq siz çok daha ii yerlere gelcek L.A.Lakers

kobe gitseydi kobesi çok iyi yerlere gelcekti :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 22 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
katılıyorum bitch...spr.kesinlikle kalitesi belli bi oyuncudur...ronaldinho..bakalım kobe shaqsız napacak???

T-macin orlandoda yaptığını..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
Bi pozisyonda tmac topu sektirirken ayağının topuğuna çarpıyo (:D)ondan sonra top geriye kaçıyo isterse yakalayabilir duruyo şöle bi arkasına topun gidişine bakıyo sonra donüyo.Bu hareketten sonra t-mace olan bütün sevgim mahvoldu.Kıl oluyom da denilebilir ama adam oynuyo.Sırf aldığı parayı,ün,şan,şöhreti düşünüyo bence.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
marbury ile iverson ncaa de kapışıyolarmış tatlı rekabet.ondan sonra draftlarda gelmişler ve şuan durum belli iverson marburyye 5 basar yani.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Mesaj tarihi:
Basket sahasıymış gibi düşünün: Yedekler:
Kobe
------------------------------- Payton
o (pota) Nowitzki
shaq Nash
Tim Dun Kev Gar Marbury
Iverson
Jason Kidd Ray Allen Ming
J.O'neal

Olay budur. Mingi Shaqın yedeği olarak düşündüm.
Allen ı ilk 5 e koyma nedenim 3lük atabilen biri olabilmesidir. Kobeyi yedeğe koymamın nedeni ise topları kendine isteyecekti.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
jason kidd jason kidd jason kidd

adam tek başına bir takımı çekip çevirdi adam etti
süper bir oyun zekasına sahip

bi de nash var tabi
o da en çok sevdiğim ikinci guard da utah a(oraya diil mi, yanlış yazmıyorum) gitmesine üzüldüm[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
  • Yeni Oluştur...