BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu sene beyaz power takılcaklar iice :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Utah bu sene iyi canım..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 jerry sloan olmasa bi hiç utah şu anda ad geçen senede.. o kurtarıo da bu senede play-off zor bence[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bu sene kesin play off a girerler aha buraya yazıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 siz memoyu bu sene görüceksiniz belki all stara bile girer eğer süper bi performans sergilerse[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kim bilir : ) ben artk minnesota dan bişeyler bekliorm o kadar mütevazi yıldzla bişeyler yapsnlar artk.[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kg dışında Mütevazi ve feci yaşlı yıldızlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sprewell(doru yazdım sanırım)bence kg sız bir hiçç[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Minesota KG siz bir hiç[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 +1[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Olowokandi yi de postalayamadılar şimdi Sczarbiak ile Abdur - Rahim takası gündemde olursa Olowokandi lavuğuna pek gerek kalmaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: RonaldinhO, 21 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: sprewell(doru yazdım sanırım)bence kg sız bir hiçç new york finale kendisi çıkmadı ya zamanında bi houston bi o wardıki houston da arka planda kalıodu... yiğidi öldür ama hakkını ver sprewell kötü bi oyuncu deil nba standartlarına göre iyi bi oyuncudur.[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 katılıyorum bitch...spr.kesinlikle kalitesi belli bi oyuncudur...ronaldinho..bakalım kobe shaqsız napacak???[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: insight_13, 22 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki: katılıyorum bitch...spr.kesinlikle kalitesi belli bi oyuncudur...ronaldinho..bakalım kobe shaqsız napacak??? kobe shaq warken napıyoduki ? shaq siz çok daha ii yerlere gelcek L.A.Lakers kobe gitseydi kobesi çok iyi yerlere gelcekti :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: insight_13, 22 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki: katılıyorum bitch...spr.kesinlikle kalitesi belli bi oyuncudur...ronaldinho..bakalım kobe shaqsız napacak??? T-macin orlandoda yaptığını..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 T - Mac ruhsuz adam Kobe one göre MJ kalır şerefsizim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bi pozisyonda tmac topu sektirirken ayağının topuğuna çarpıyo (:D)ondan sonra top geriye kaçıyo isterse yakalayabilir duruyo şöle bi arkasına topun gidişine bakıyo sonra donüyo.Bu hareketten sonra t-mace olan bütün sevgim mahvoldu.Kıl oluyom da denilebilir ama adam oynuyo.Sırf aldığı parayı,ün,şan,şöhreti düşünüyo bence.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bence onları bile düşenemiyor adam zombi gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 marbury ile iverson ncaa de kapışıyolarmış tatlı rekabet.ondan sonra draftlarda gelmişler ve şuan durum belli iverson marburyye 5 basar yani.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 İkisi de egoist in Allah ı ben atacam topu ben kullancam herkes benim hızıma ayak uydurcak was ist das ????[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Basket sahasıymış gibi düşünün: Yedekler: Kobe ------------------------------- Payton o (pota) Nowitzki shaq Nash Tim Dun Kev Gar Marbury Iverson Jason Kidd Ray Allen Ming J.O'neal Olay budur. Mingi Shaqın yedeği olarak düşündüm. Allen ı ilk 5 e koyma nedenim 3lük atabilen biri olabilmesidir. Kobeyi yedeğe koymamın nedeni ise topları kendine isteyecekti.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yanlışlık oldu pota sistemi olmadı pardon.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ilk mesajında hiç birşeye anlam veremedim..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 jason kidd jason kidd jason kidd adam tek başına bir takımı çekip çevirdi adam etti süper bir oyun zekasına sahip bi de nash var tabi o da en çok sevdiğim ikinci guard da utah a(oraya diil mi, yanlış yazmıyorum) gitmesine üzüldüm[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Benim öyle bir olaydan haberim yok.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar