Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA:En iyi guard(En sevdiğiniz vs. vs.)

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Hem boston dan kimi alıcazki mis gibi paytonu gönderiyoz?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta seninkine inanmıştım ama en güncel haberin screamerınki olduğu kanısındayım[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler biliyorsunuzdur jason kidd de bir kobe sevdası var.Çok iyi anlaşıyolar allstar maçlarında yanyana durup konuşuyolar falan naber kobe kızlar nasıl filan(harbi :D)şimdi aldığım bir habere göre www.basketbolseverler.com dan neyse ben haberi c/p edeyim.
Bu yaz kadrosundan Kenyon Martin, Kerry Kittles ve Rodney Rogers gibi önemli oyuncuları kaybeden New Jersey Nets’de, Jason Kidd’in şimdilik yönetimin izleyeceği politikayı beklediği ifade edildi. Geçtiğimiz yıllarda önemli başarılar kazanan kadronun dağıtılması sonrasında gelecek sezon için bir hayli umutsuz olan Jason Kidd’in, önümüzdeki günlerde takıma dahil olacak oyunculara göre kendisine bir yol çizeceği belirtildi. Genel Menajer Rod Thorn’un önümüzdeki günler için önemli takaslar gerçekleştirmemesi ve kadrosuna yıldız isimler dahil etmemesi durumunda takımdan ayrılmayı tercih edecek olan Kidd’in, New Jersey Nets yönetimine bir liste verdiği iddia edildi. Jason Kidd’in vermiş olduğu listede tecrübeli oyuncunun takas edilmesini istediği takımların bulunduğu söyleniliyor. Listenin başında L.A. Lakers ilk sırada yer alırken, Dallas Mavericks’in ikinci, Minnesota Timberwolves’unda üçüncü sırada yer aldığı gelen haberler arasında.
Edit:İmla hatası
[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer böyle birşey olursa show un içine dışına s.çarız dağıtırız ortalığı.Şimdiden gözümün önüne o manyak alley-oop lar geliyo.Jason asist kobe'ye dduuuunnnkkk!Manayak olur böle olursa.Şampiyonluk adaylığında yerimizi alırız.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Kidd ilk başta lakers istiyomuş ama[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yani şimdi sırf kıllık olsun diye minnesota ya mı vercekler?Kidd onlara çok şey kazandırmıştır ve bu yüzden ona saygı duyarak onun isteğini yerine getireceklerdir.Ama diyorsanki takas yapınca daha iyi adam vercek minnesota ve new jersey kidd i hiçe sayıp ona saygı duymayıp minnesotaya yollıyacak onu bilemicem[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sana kıllık nasıl olur söyleyeyim

Elton Brand ın kontratı bittiğinde takımda kalmak istemediğini söyleyip Miami ile kontrat imzaladı , ama bunu Clippers match etti ve Elton Clippers da kaldı ayrıca J O'Neil sırf Isiah Thomas için Indiana da kaldı ama kontratı imzaladıktan 2 hafta sonra Larry Bird Isiah ın kıçına tekmeyi bastı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Larry Bird ün yaptığı çok pismiş beah[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...