Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Evet oda güzeldi ama en güzeli fisherın 0.8 mi 0.4 mü ne yada kobe'nin final üçlüğü..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Onun T-Shirt i var 0.4 diye ama ne yazık ki artık ikisi de Lakers dan gitti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 İnanılmaz bi üçlüktü o abi düşünsene 0.4 yaa böyle bir zaman diliminde motive olup o üçlüğü sokucan elini kaldıramadan biter.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Birde Ginobili dallamasına rağmen[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 screamer şeyi hatırlıyon mu portland lakers maçı lakers 2 sayıyla yeniliyodu sanırım kobe 1 saniye küsür bi zaman kala sezonun en iyi blokçusu karşısında dev gibi olmuş kobe bi fade awaye çekiyo çuff maçı alıyolar.ondan önce yine yeniliyolardı aynı maçta kobe yine son saniye 3lüğüyle maçı uzatmıştı ardından işte başta anlattığım üçlüğüyle maçı kazandırıyodu o harukuladeydi.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Tabiki hatta 2. üçlükte Ratliff Kobe yi tuttu yere çaktı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bildiğiniz bomba transferler var mı yeni?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bence Lakers ın ilk beşi şöyle olmalı.. Chucky Atkins Gary Payton Kobe Bryant Lamaire Odom Divac (gelişine sıralanmıştır.)[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 iyi de lakers payton'i trade ett boston'a... zira payton boston trade'ine kizmis durumda emekliye ayrilirim boston'a gitmem diyordu en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lakers ın official sitesinde gary payton hala duruyo players listesinde..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bu arada Paul pierce ı kimse yazmamış şahsen ben biraz kılım o adamın tarzına filan ama..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Takip edin la nba i hep ben mi takip edecem Payton hastane kontrolüne gitmeyince takas ın Payton kısmı iptal oldu buna karşı Marcus Banks de boston da kaldı ama Jumaine Jones Lakers a geçti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Eheh bizde biliyoz kaldığını.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 payton kismi iptal falan diil takasin dedigin degisiklik oldu ama payton kismi hala duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 E öyleyse nasıl hala players listesinde yer almakta?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 update etmemislerdir yada hala tartismalidir durumu... payton bi daha ailemi tasimak istemiorum diodu en son... bu da celtics sitesinden direk Trade Of August 6th With Lakers Has Been Amended The Boston Celtics announced today that the August 6th trade with the Los Angeles Lakers, in which the Celtics received Gary Payton, Rick Fox and a conditional first round draft pick in exchange for Chucky Atkins, Chris Mihm, Marcus Banks and a second round draft choice, has been amended. In the amended deal, the Celtics have sent 6'8" forward Jumaine Jones instead of Banks to the Lakers, and no longer includes the Celtics second round draft choice. Boston still receives Payton, Fox, the conditional first round draft pick and cash considerations.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hellhound oku bakam Los Angeles Lakers ile Boston Celtics arasında yapılan dev takasta Boston'ın yolunu tutması gereken tecrübeli oyun kurucu guard Gary Payton, Celtics ile doktor kontrolüne gitmeyince takasta yer alan oyuncular değişti. NBA tarihinde ender rastlanan olayda, Payton Boston'da doktor kontrolüne gitmeyi ret edince, Celtics takasın bir şartı olan bu maddeyi oyuncu değiştirerek kaldırdı. Daha önce Lakers'a gitmesi gereken Marcus Banks, Celtics'de kalırken onun yerine Jumaine Jones Lakers'a gönderildi. Ayrıca daha önce takasda yer alan Celtics'in ileri bir tarihde NBA Daftinde ikinci turda seçme hakkının Lakers'a verilme şartı da kaldırıldı ve seçme hakkı Celtics'de kaldı. Boston Celtics sözcüsü Bill Bonsiewicz yaptığı açıklamada Payton'ın 4 Ekim'de başlayacak olan hazırlık kampında hazır bulunmasını beklediklerini açıkladı.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sen benim yazdığımı okudun mu lol Payton kısmını yanlış anlamışım ama önemli değil zaten Houston peşinde amcamınyine de takas edilecek[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bana hellhound un ki doğru gibi geldi çünkü celtics in siteden alınma bu doğrudur bence[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ama 6 ağustos olduğu için bence son haber screamer ınki kararımı değiştirdim :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 senin yazdiginda benim yazdigimdan farkli bisi yazmio takasta yapilan degisiklikte payton'a giren cikan bisi yok... payton hala gidici ama adam gitmek istemiyor gerekirse emekli olurum diyor, hatta Payton Lakers'a kendisini trade ettikleri icin kizgin "ben buraya gelirken bu sekilde anlasmamistim, biraz saygi istiyorum" diye demecleri var adamin espn'e hedeye hodoye[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ee sonuçta ne oldu şimdi?askıya mı alınmış[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Fark ettim aklımda yanlış kalmış lol ama takas edilecek zaten elinde sonunda Houston peşine düştü şimdiden[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 benim yazdigim haber 6 agustos tarihli diil ilk trade 6 agustos'da yapildi bu trade'de degisiklik haberi konu hakkindaki en son haber ki 13 agustos tarihli bunlar direk official sitelerden alinan aciklamalar neyine inanmiosunuz onu anlamiorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar